(foto) Rece, blondă, brună, spumoasă… Terrasa Kozlovna Beer Garden te așteaptă să te răcorești toată vara!

Koslovna colaj

Dragi prieteni, în anotimpul cald, restaurantul Kozlovna a pregătit pentru dumneavoastră un loc special: Terrasa Kozlovna Beer Garden.

Acesta reprezintă un loc liniștit și plăcut, situat în parte din spate a localului. E o insulă a relaxării ce te alintă vara cu multe bucate delicioase și bere spumoasă Kozel. Are un vibe foarte plăcut, soarele și copacii din spatele terasei îți dau un sentiment de relaxare.

1 (2)

2 (2)

Dat fiind faptul că este situată într-o curte interioară vă bucură și cu un șir de avantaje: nu se aud mașinile, nu te deranjează gălăgia de pe stradă, nu ești sustras în timp ce savurezi din bucate și berea cehă.

4 (2)

Kozlovna beer garden este cu siguranță un loc foarte relaxat, exact genul în care-ți iei prietenii, te duci și te simți bine, asculți muzică bună și uiți de stresul de peste zi.

6 (1)

Terasa are o capacitate totală de 90 de locuri, este foarte aerisită, poți sta la soare sau la umbra unei umbrele, meniul este bogat, prețurile accesibile, iar deservirea – ireproșabilă!

7

Acest spațiu deschis, amenajat cu mult bun gust și eleganță, iți permite să savurezi cele mai rafinate preparate ale noastre, într-un spațiu deschis.

13

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente