(foto) Expoziție de picturi cu genericul „Artă pentru suflet” va fi găzduită de Tucano Coffee

19390852_1376629182422824_8045857458002845810_o
Foto: facebook.com/events

Victoria Batin, este o tânără pasionată de artă și de tot ce e frumos, iar la 29 iunie invită toți doritorii la expoziția ei, care va îngloba 15 tablouri. Picturile sunt create cu dăruire de sine, pasiune și multă inspirație, iar dacă vei fi norocos, poți să pleci acasă cu una din ele.

Se inspiră din frumusețea naturii înconjurătoare și urmează să participe la prima sa expoziție. Artista crede în puterea pe care o poate exprima pictura și astfel nu încetează să creeze.

În cadrul evenimentului, organizat de Friendly English School şi SoulArt, ai posibilitatea, la o ceașcă de cafea sau ceva răcoritor, să dai întrebări autoarei despre artă, despre motivele pe care le utilizează, despre semnificația lor și absolut despre tot din domeniul picturii, ai oportunitatea să admiri lucrările expuse, ba și să procuri ceea ce ți-a plăcut mai mult.

Specificitatea picturilor realizate de către Victoria, rezidă în energia deosebită și aura pozitivă pe care o emană. Tânăra crede că lucrările sale sunt capabile să inspire, să incite și să aducă infinită plăcere și satisfacție. Dacă vrei să le vezi, nu ezita, intrarea este liberă pentru toți iubitorii de artă. Mai multă informație despre acest eveniment poți găsi pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente