Ești pasionată de makeup? Participă la un concurs și câștigă produse de machiaj și un curs oferit de Olga Manciu

avon2

Avon provoacă fetele pasionate de machiaj să participe la un concurs teoretic și practic. Câștigătoarele vor fi premiate cu produse pentru machiaj și un curs de două zile ținut de Olga Manciu. Înscrierile se fac pe pagina oficială a concursului.

Perioada de desfășurare a concursului este 29 mai – 22 iunie. Concursul va conține două probe eliminatorii:

Proba 1.

Quizz – 15 întrebări despre machiaj. Participantele care trec de proba 1 vor ajunge în proba 2.

Proba 2.

Next Level Makeup. Participantele trebuie să realizeze un machiaj și să încarce fotografia cu el pe site.

În urma probelor, Olga Manciu, make-up artist oficial Avon Moldova și Stela Toderașcu, Senior Marketing Manager Avon România și Moldova vor alege 20 câștigătoare, care vor primi seturi din 50 produse de machiaj și vor participa la un curs de două zile, ținut de Olga Manciu. 

avon1

Cursul se va organiza în două sesiuni, pe parcursul lunii iulie, la Bălți și Chișinău. În prima zi, participantele vor avea parte de câteva lecții teoretice, ulterior fiindu-le prezentate produsele. Tot atunci, fetele vor învăța să facă o analiză profesionistă a trăsăturilor feței, dar și multe alte trucuri la acest subiect. Pe parcursul celeilalte zile de curs, a doua, câștigătoarele concursului vor alege un stil de machiaj și se vor machia reciproc, lucrând în echipe de câte două persoane. Astfel, participantele vor avea șansa să aplice cunoștințele teoretice obținute în prima zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente