Pregătiți-vă cortul pentru august. A fost stabilită data la care va avea loc GUSTAR 2017

gustar2017

Festivalul Gustar, organizat anteiror în apropierea satului Furceni (2016) și Trebujeni, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova, fiind unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone care a reușit performanța de a aduce în cele 6 ediții anterioare zeci de artiști internaționali și o audiență de aproximativ 10.000 – 15.000 de spectatori la fiecare din ele.

În acest an, locația festivalului încă nu este cunoscută, însă data a fost confirmată pentru echipa #diez de către organizatori.

Vedeți aici cum a fost la ediția GUSTAR din 2016.

Obiectivul general al festivalului este integrarea Republicii Moldova în circuitul internaţional al turismului de eveniment.

GUSTAR 2017

Potrivit organizatorilor evenimentului, cea de-a șaptea ediție a festivalului se va desfășura în perioada 18-20 august și propune publicului două zile de experiență și libertate totală, iarbă verde și muzică de calitate.

IMG_2855

Gustar-ul este o oportunitate unică de a savura cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei. Acest amestec de tradiții, completat și filtrat de propria imaginație, transformă „ascultarea” într-o experiență unică.

Începând de sâmbătă și până duminică, sunteți așteptați să ascultați nu doar muzică live, ci și să participați la nenumărate alte activități: excursii turistice, locuri de joacă pentru copii, activități creative, expoziții de artă, bazar, workshopuri și să gustați din bucatele tradiţionale și internaționale.

Revenim cu detalii despre organizare și locație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente