(foto) Prințul Albert al II-lea de Monaco va contribui la reabilitarea Grădinii Botanice

foto-_j0a5383
Foto: gov.md

Prințul Albert al II-lea de Monaco se află în prima sa vizită oficială la Chișinău, la invitaţia Prim-ministrului Pavel Filip. În cadrul acestei vizite a fost semnat un Memorandul de înțelegere între fundația de prezervarea a mediului și dezvoltare sustenabilă a principelui și Ministerul Mediului din Republica Moldova.

În cadrul unei conferințe de presă, premierul a menționat că Republica Moldova și Principatul de Monaco au semnat un Acord cadru privind colaborarea pe diferite domenii: „Țin să aduc mulțumiri pentru examinarea posibilității de a susține anumite proiecte de mediu ce ar permite facilitarea funcționării primului parc național de teritoriul Republicii Moldova – Parcul Național Orhei”, a menționat Prim-ministrul.

Pavel Filip a mai anunțat că Prințul Albert al II-lea de Monaco va contribui la reabilitarea Grădinii Botanice, a cărui genofond a fost distrus în urma ninsorilor abundente din aprilie.

Prințul Albert al II-lea se află în perioada 4 – 6 mai într-o vizită oficială în Republica Moldova. Acesta va avea o serie de întrevederi cu conducerea țării noastre.

Photo Credit: gov.md
Photo Credit: gov.md
Photo Credit: gov.md
Photo Credit: gov.md
Photo Credit: gov.md
Photo Credit: gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente