(foto) 10 motive pentru care să mergi la primul picnic de primăvară – Mai Day

17861891_1098062210297644_7003618031485781566_n

Pentru prima zi a lunii mai meteorologii promit temperaturi numai bune pentru un picnic în aer liber. Iată doar 10 motive pentru care merită să vii cu familia sau gașca la primul picnic de primăvară – Mai Day la Asconi Winery, în satul Puhoi.

#1. Promenada la Vinăria Asconi – fiecare vinărie este unică și irepetabilă în felul său, iar la Mai Day fiecare oaspete are ocazia să tragă cu ochiul după „cortina” zonelor de la producție la îmbutelierea vinurilor preferate.

#2. Bucate delicioase – sunt pregătite două zone gastronomice unde fiecare oaspete va savura plăcinte cu brânză, varză și cartofi; ghiveci, afumături și sarmale, friptură cu mămăliguță, frigărui, cârnăciori și legume la grătar.

#3. Jocuri cu vin – la primul picnic de primăvară oaspeții au parte nu doar de vin și bunătățuri din belșug, dar și de un program distractiv: jocuri cu vin, degustări oarbe, turnarea vinului cu ochii legați, victorine și multe altele.

1 maiday

#4. Ateliere de creație pentru toate gusturile – pentru doritorii de emoții și experiențe noi, pe tot parcursul zilei amatorii de body-art sunt așteptați de artiști, care decorează și pictează cu henna.

#5. Masterclass-uri de vin – cel mai bun somelier din țară te așteaptă să-ți deschidă toate secretele vinurilor preferate marca Asconi Winery, și să-ți povestească totul despre cum să consumi vinul corect și la ce să acorzi atenție când cauți vinul perfect.

#6. Zone de fotografiere – imortalizează momentele petrecute la primul picnic la diverse photo-points. Nu uita să folosești hashtag-ul #maiday la fotografiile distribuite pe rețelele de socializare.

2 maiday

#7. Iarmaroc – pregătește-te să fii uimit de un adevărat iarmaroc inedit în mijlocul picnicului, și de lucrările de artizanat aduse cu multă grijă de cei mai talentați meșteri populari de la noi.

#8. Grădinița pentru cei mici – cât cei maturi vor participa la jocuri și masterclass-uri de vin, cei mici vor avea lumea lor magică plină de activități educaționale și distractive.

#9. Lecții de dansuri tradiționale – dacă cineva este confuz care sunt mișcările corecte pentru dansurile tradiționale- joc, horă și sârbă, atunci la primul picnic al primăverii trei dansatori profesioniști vor rezolva această provocare.

#10. Un picnic adevărat mereu este asigurat cu muzică bună, iată de ce la Mai Day se așteaptă un concert incendiar cu multă muzică bună alături de Alex Calancea Band, Rupt și Guz, urmat de o Disco-horă pe cinste.

3 maiday

Evenimentul va avea loc pe 1 mai, 11:00, Asconi Winery, satul Puhoi . Biletele pot fi procurate AICI, la vinăria „Asconi Winery” din satul Puhoi, dar și la numărul de telefon – 0788 51 155.

Costul biletelor:
Bilet pentru 1 persoană – „Pentru flăcău sau mândră” – 150 lei;
Bilet pentru 2 persoane – „Pereche” – 250 lei;
Bilet pentru grup de la 4 persoane și mai mult – „Gașca veselă” – 100 lei/persoană.

Primul picnic al primăverii Mai Day este organizat de agenția de relații publice și evenimente „PRofile” și Asconi Winery. Mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente