Elevii pot învăța mai multe despre Project Management în cadrul unor cursuri sociale și economice

desktop
Foto: hawaiiseowebdesign.com

„Academia Ideilor” este o organizație ce are scopul de a le oferi elevilor educație relevantă pentru piața muncii din secolul XXI, motiv pentru care membrii organizației au inițiat prima școală de Project Management pentru elevi. La cursurile oferite, participanții vor primi informații de la cei mai de succes traineri care sunt în poziții de conducere și management în societatea civilă.

Cursuri disponibile în cadrul școlii sunt:

#1. Proiect Social. Acest curs este destinat elevilor care vor să cunoască practicile de management a grupelor de inițiative, cluburi școlare, senate, proiecte sociale/civice, organizații neguvernamentale. Cursul se va desfășura pe 11 și 13 aprilie între orele 16.00 – 17.30. Prețul cursului este de 140 de lei.

#2. Proiect Economic. Acest curs este destinat elevilor care vor să cunoască practicile de management a proiectelor care au ca scop profitul. Se includ proiecte de business, marketing, produse, servicii, vânzări, etc. Proiectul va avea loc pe 12 și 14 aprilie între orele 16.00-17.30. Prețul – 140 de lei.

Vei ști:

#1. Să gândești strategic și să execuți cu succes ideile;
#2. Cum să pregătești, planifici și să completezi cu succes un proiect;
#3. Conceptele de bază în Project Management (structuri, tabele, tehnici);
#4. Cum se calculează costurile și se alocă eficient resurse;
#5. Cum se identifică agenții, actorii și beneficiarii proiectului;
#6. Să lucrezi cu bazele de date, bugete (Excel, Typeform, Google Forms) și instrumente de time-management/planificare (Trello, Slack).

Pentru a participa accesează site-ul școlii AICI. Termenul limită de completare a formularului de înregistrare este 9 aprilie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente