Povestea moldoveanului care a pornit la Londra cu 200 de lire, iar acum lansează o carte despre călătoria sa de succes

17103753_260819987662108_8920688460584515103_n

A plecat la Londra cu doar 200 de lire sterline în buzunar, iar în prezent a ajuns la o afacere cu un rulaj de milioane. Este vorba de moldoveanul Vadim Țurcanu, care a părăsit localitatea de baștină, Ștefan Vodă, în căutarea unui viitor mai bun acolo, peste hotare. În prezent se bucură de succes, iar astăzi își va lansa cartea „No one’ s business” în cadrul International Author Awards 2017.

„No one’ s business” este cartea care descrie adevărata poveste a unei persoane care a emigrat în căutarea unei vieți mai bune. Călătoria a fost dificlă, dar a mers cu o determinare de neclintit timp de șase luni pentru a ajunge într-o lume nouă, cu oportunități generoase.

Cartea este povestea autorului, care a fost nevoit să îndure luni de dormit în aer liber, refugiindu-se în clădiri abandonate, temându-se pentru viața sa și supraviețuind cu apă murdară. Totuși, olimpicul de judo a ajuns în cele din urmă la Londra. În lunga sa călătorie el a scăpat dintr-un lagăr de detenție, de arest și a fugit din ghearele unei organizații criminale. După o investiție de 1.500 de lire sterline, făcută împreună cu un partener, acum afacerea pe care o administrează a ajuns la un rulaj de milioane de lire. „Nu contează unde ești acum, tot ce contează este unde vrei să ajungi”, scrie Vadim.

Cartea are o pagină unde găsiți o descriere și unde o puteți pre-comanda.

Vadim Turcanu este sportiv de performanță, având centura neagră în judo, iar cunoștințele acumulate ar vrea să le transmită prin intermediul unor sesiuni de mentorat. În timpul liber practică judo cu fiul său, citește cărți de dezvoltare personală și desenează în cerneală.

Vadim are și un blog unde puteți găsi mai multe informații despre modul său de viață, cărțile pe care le citește și ce îl inspiră.

 

no-ones-business-book

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente