Revista americană Playboy revine la celebrele fotografii nud, la un an după ce a renunțat la ele

playboy-march-2016-by-theo-wenner

La un an după ce Playboy își anunța decizia de a renunța la fotografiile nud, considerându-le „depășite”, celebra revistă pentru adulți, creată în 1953 de Hugh Hefner, se răzgândește, revenind la conținutul care a făcut-o celebră, relatează Agerpres.

În octombrie 2015, directorul general al Playboy Enterprises, Scott Flanders, plecat între timp de la revistă, explică că decizia de a renunța la fotografiile nud vizează extinderea audienței grupului. În luarea deciziei, responsabilii revistei se simțeau încurajați de succesul noii versiuni a site-ului, care prezenta deja doar femei îmbrăcate, chiar dacă lejer.

Numărul din ianuarie/februarie 2016, cu starleta Pamela Anderson pe copertă, a fost prezentat ca ultimul care va include poze cu femei dezbrăcate în paginile sale. Tentativa nu a avut însă succes, deși grupul, care nu mai este listat la bursă din 2011, nu a declarat nimic despre rezultatele sale.

Fotografiile nud vor reveni în numărul din martie/aprilie 2017, a anunțat fiul fondatorului, Cooper Hefner, 25 de ani, care l-a înlocuit pe tatăl său în postul de director de creație. Tânărul Hefner nu și-a ascuns niciodată opoziția față de decizia luată în 2015, explicând că ea este contrară filosofiei Playboy.

C4jb9-3WIAAl84Y

„Eu sunt primul care să recunoască că modul în care revista prezenta nuditatea era unul depășit, însă a renunța total la ea a fost o greșeală”, a scris el luni pe contul său de Twitter.

În luna martie a anului trecut, mai multe publicații din SUA raportaseră că Hugh Hefner (90 de ani) și societatea de investiții Rizvi Traverse — cei doi acționari principali ai grupului — doresc să vândă revista, însă de atunci nu s-a mai aflat nimic despre intențiile acestora sau despre eventualele oferte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente