(video) Încă două piețe din Bălți au fost renovate complet

piata

În orașul Bălți au fost inaugurate, vineri, 30 decembrie, două noi piețe. După renovare, acestea sunt practic de nerecunoscut, arătând cu totul diferit.

Ani la rând, aceste piețe nu arătau prea bine. Comercianții de produse agricole erau nevoiți să-și vândă marfa pe mese vechi, ruginite. Acestea au fost înlocuite cu tarabe moderne. În locul acoperișului vechi, de ardezie, a fost construit unul nou și modern. S-a schimbat aspectul și în cazul pieții de haine. Containerele vechi, cu aspect deloc atractiv, nu mai sunt. La fel, haine agățate pe frânghii legate de copaci nu vor mai putea fi văzute. Teritoriul ambelor piețe a fost pavat cu dale.

Reconstrucția piețelor i-a bucurat deopotrivă pe vânzători și cumpărători. Unul dintre comercianți, care lucrează aici în fiecare zi, a declarat că își petrece mult timp în acest loc și că și-a dorit întotdeauna ca piața să devină un loc mai confortabil, cu un aspect mai agreabil. Iar acum totul arată modern și atractiv.

În acest an, pe lângă aceste două piețe, în Bălți a fost modernizată piața de produse Second Hand de pe strada Pușkin, dar și piața auto de pe strada Caraciobanu. De asemenea, au fost instalate frigidere moderne pentru păstrarea cărnii în Piața Centrală a orașului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente