(foto) „CHRISMAS POP-UP SHOP” te invită să dăruiești și să-ți dăruiești „DININIMĂ”

cover

În ajun de sărbători, pregătește-te să fii surprins din nou de brandurile „DININIMĂ”, care ți-au pregătit un eveniment cu de toate – shopping, distracție și surprize – „CHRISMAS POP-UP SHOP”. În cadrul acestuia 12 producători autohtoni își vor prezenta produsele tematice și îți vor propune oferte surprinzătoare de Crăciun, pe care chiar trebuie să le vezi, să le probezi și să le guști!

Vino să-ți faci cadou cele mai recente piese din colecțiile brandurilor „Georgette”, „Sekana”, „Julia Allert”, „Premiera Donna”, din care îți poți crea ținute complete de sărbătoare, asortându-le imediat cu bijuterii de la „Ana Popova”, accesorii de la „Vitalie Burlacu” și încălțăminte „Olsa Shoes”.

Tot aici „Bray’s” te va tenta cu obiecte unice de decor, care îți vor înfrumuseța casa sau vor servi drept cadouri perfecte de sărbători pentru cei dragi.

„DININIMĂ POP-UP SHOP” te invită să vii împreună cu copiii, pentru care „Lia Fia” și „Crème Brulle” au pregătit surprize vestimentare de iarnă. În plus, vă puteți bucura împreună de deserturile din prune și ciocolată, lucrate manual, de la „Referro”.

Mai mult decât atât, vă așteaptă o atmosferă feerică de sărbători, cu pom de Crăciun, distracții pentru copii, fotograf, bunătăți și șampanie, urmate de o tombolă cu premii pentru toți participanții la eveniment.

Pe 18 decembrie, între orele 11:00-18:00, ești așteptat la hotelul „Jolly Alon”!

„Dininimă POP-UP SHOP” este organizat în formatul evenimentelor brandului de țară al industriei ușoare „DININIMĂ”. Evenimentul face parte din campania „DININIMĂ, branduri de Moldova”, susținută de USAID și întreprinderile moldovenești din industria ușoară. Scopul campaniei este de a promova brandurile autohtone și de a dezvolta mândria consumatorilor moldoveni faţă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesoriile autohtone.

collage

collage1

collage2

collage3

collage4

3

4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente