Duminică, 4 decembrie, vor fi desemnați cei mai activi voluntari ai anului 2016

voluntar

Gala de Premiere a celor mai active persoane implicate în munca de voluntariat în Republica Moldova, pe parcursul anului 2016 va avea loc duminică, 4 decembrie 2016, ora 12.00, în incinta Teatrului „Eugen Ionescu”, bd. Grigore Vieru 11.

În premieră, în cadrul festivalului din acest an vor fi desemnați premianți câștigători la categoria „Cel mai activ Coordonator Municipal/Rural SNV”. Această categorie de concurs este în premieră și cuprinde coordonatorii implicați în activități organizate în cadrul Săptămânii Naționale de Voluntariat 2016.

De asemenea Festivalul va oferi trofee și diplome câștigătorilor următoarelor categorii: Cea mai activă Organizaţie/ Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în RM; Cel mai activ Coordonator de voluntari; Cel mai activ Voluntar; Cel mai activ jurnalist/blogger care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2016; Cel mai bun eseu la tema:“Voluntariatul, ca trend de dezvoltare și individualizare personală”; Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video; Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2016; Cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2016; Cel mai activ voluntar internațional.

Programul galei ne va distra cu un show inedit al interpreților autohtoni, ALEX MAN, KARIZMA, OLIA TIRA, ADRIAN URSU, PASHA PARFENY. Totodată, oaspeții vor avea prilejul să vadă prezentarea coelcției de modă „Baladă” autor Borș Aurica.

La eveniment sunt așteptate peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri ai ONG-urilor din țară, jurnalişti şi persoane publice și toți cei interesați de voluntariat, intrarea este liberă.

”Festivalul Voluntarilor”, este unicul proiect național care are drept scop recunoașterea publică a voluntarilor, precum și dezvoltarea societății civile la nivelul țării, promovînd voluntariatul, în toată complexitatea de definire a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente