Vin, cultura violului și locuri de muncă: Recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 24 noiembrie

thanksgiving
Foto: Thanksgiving Day

Joi, 24 noiembrie, plouă cu evenimente, pentru orice gust, din toată vâjâiala noi v-am selectat câteva. Distracție plăcută.

#1. Târgul locurilor de muncă şi stagii la UTM

La 24 noiembrie 2016, în Campusul Râşcani al UTM din str. Studenţilor, 9, în blocurile de studii nr. 3, 5 şi 6 se va desfăşura Târgul locurilor de muncă şi stagii. Orele de lucru: 9.30-12.30. Detalii în eveniment.

#2. MENxx „Cultura Violului”

Centrul Internațional „La Strada” organizează o serie de evenimente MENxx cu bărbați care vorbesc cu alți bărbați despre femei. La primul eveniment se va vorbi despre cultura violului, despre stereotipuri, preconcepții și lucruri care direct sau indirect stimulează violului. Evenimentul va avea loc la 24 noiembrie, la ora 19:00, la Teatru-Spălătoriei. Detalii pe #diez 

#3. Quest Game: Молодым – везде у нас дорога!

La 24 noiembrie 2016 va avea loc cel de-al treilea joc din seria quest-urilor ”Un pas înainte”. Jocul este organizat cu prilejul Zilei internaționale a tineretului. Seria de jocuri „Un pas înainte” este organizată de către Asociația jocurilor intelectuale din RM, în colaborare cu Ambasada Rusiei în RM, Centrului de colaborare internaţională şi a Centrului rus al ştiinței şi culturii. Seria e dedicată jubileului de 25 de ani de la data creării Comunității Statelor Independente (CSI), şi are menirea de a întări relaţiile de prietenie la nivel socio-cultural printre tinerii care folosesc diferite limbi de comunicare. La ora 14-30 împreună cu echipa la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169, detalii pe Facebook.

#4. Fine Wine Best of 2016

Fine Wine Best of 2016 – am făcut, în premieră, un Top-10 vinuri ale anului. Vinuri care au impresionat, care s-au remarcat, care au cucerit. De la bune, la foarte bune şi excelente! Spumante, albe şi roşii, mono-soiuri şi cupaje, Ice Wine. Câteva dintre ele deja nu mai sunt în stoc. La 18:30, la Carpe Diem. Detalii în eveniment.

#5. Dreamups Pitch Day

Dreamups vă invită la  Pitch Day, un eveniment în care tinerii cu idei de afaceri își vor prezenta ideea de business unui panel de jurați, alcătuit din angel investitori și alți jucători din ecosistemul de startupuri. Evenimentul va avea loc pe data de 24 noiembrie, ora 18.30, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1 (etajul 2), ora 18.30. Detalii pe #diez. 

#6. JSMD Meetup #2

Un meetup pentru cei din domeniul IT, la 19:00, la iHUB. Va fi bere și snakuri. Detalii pe Facebook.  

#7. Expoziția Brazilor De Crăciun 2016

Balul Brazilor de Crăciun revine! Am ajuns la ediția VI, iar Klumea vă invită la expoziția celor mai frumoși brazi de Crăciun creați de tinerii noștri artiști.Atenție, expoziția durează doar 2 săptămâni și va oferi vizitatorilor șansa să vadă peste 40 de brazi! Perioada: 24 Noiembrie – 11 Decembrie, orele 10.00-20.00, fără zile de odihnă, preț bilet: 15 lei, copii până la 12 ani intră gratis. Detalii în eveniment. 

#8. Observatory / Recipes | Polish-Moldovan recipes for design

24 noiembrie – 11 decembrie 2016, str. Dosoftei 110 ap.1-3, Chișinău, orele 10.00-20.00. De la 12 la 17 decembrie expoziția va fi mutată la hotelul Radisson Blu (str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău)

În vară, în studioul MALAFOR din Cașubia au avut loc, pentru a doua oară, atelierele de proiectare „Observatorul”, organizate de Institutul Adam Mickiewicz, care operează sub brandul Culture.pl. Efectele activității a opt studenți din Republica Moldova – obiectele care se referă la tradițiile vinificare autohtone și, în sens mai larg, care sunt legate de casă- au fost prezentate la Design Week de la Łodz, și acum călătoresc la o expoziție la Chișinău. Detalii pe Facebook 

#9. Ziua Bibliografiei „Chişinău – oraşul sufletului meu”

Ziua bibliografiei se va desfăşura 24 noiembrie la ora 11.00, la Lesea Ukrainka (str Columna 171). Tema: Chişinău – oraşul sufletului meu: Ziua bibliografiei locale. Către atenţia dumneavoastră vor fi expuse în bibliotecă: Expoziţia: „Chişinău în ansamblu”. Detalii în eveniment.

#10. Transilvania Game

Joc bazat pe logică, argumente, atenție și răbdare. La ora 17:00, la Biblioteca Ovidius, detalii pe Facebook. 

#11. Giz Medium (din Marseille, France) Live

Concert la Art Labyrinth, de la ora 18:00, intrarea 30 lei, detalii în eveniment

#12. Seara de Film Documentar la ALC Buiucani: Zeitgeist

Clubul de Film Documentar la ALC Buiucani anunţă vizionarea filmului: „Zeitgeist” – un Must -Watch a anului 2007!
Filmul prezintă religiile monoteiste (creștinism, islamism, iudaism), atentatele din 11 septembrie 2001 și Rezerva Federală americană ca fiind instrumente de control social, sclavie prin îndatorare și dominație globală. La Centrul Lingvistic American Buiucani, la ora 18:00, detalii pe Facebook. 

#13. Seară cu Bandiții & Intelighenția lui Vasile Ernu

Lansarea de carte a lui Vasile Ernu, la 18:15, la Librăria din Centru, detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente