Maia Sandu către grupul „Adoptă un vot”: Sunteți o sursă de inspirație pentru mine

Maia Sandu
Foto: Privesc.eu

Maia Sandu s-a adresat celor peste 90.000 de moldoveni din grupul „Adoptă un vot” spunând că sunt o inspirație pentru ea, pentru faptul cum s-au mobilizat, de asemenea, a spus că va încerca să readucă acasă câte cel puțin 30.000 moldoveni.

Iată mesajul Maiei Sandu pentru grupul „Adoptă un vot”

„Dragi prieteni,

Vreau să vă spun că sînt tare impresionată de ceea ce se întîmplă în comunitatea Adoptă un vot, chiar dacă am reușit să urmăresc doar fragmente din discuțiile de aici. Sînteți o forță extraordinară. Modul în care v-ați mobilizat, v-ați ajutat reciproc pentru a ajunge la secțiile de vot este o premieră nu doar pentru Moldova, dar și pentru întreaga lume. Noi sîntem tare mîndri de voi!

Îmi pare rău că nu am reușit să determinăm autoritățile să asigure condiții de vot pentru fiecare dintre voi. Am insistat de cîteva ori, dar guvernarea ne-a ignorat. Pentru cei care nu au reușit să voteze din cauza că nu mai erau buletine de vot și care nu au depus încă o contestație, vedeți aici formularul (care trebuie tipărit, semnat, fotografiat și transmis la adresa [email protected] ).

Vreau să vă mai spun că sînteți o sursă de inspirație pentru mine și pentru multă lume de acasă. Acum eu știu sigur că noi avem cu cine face schimbarea! Sînt multe lucruri pe care le putem face împreună. Cel mai important, propun să facem un plan ca să readucem acasă anual cel puțin 30 de mii de moldoveni.

Cu drag,
Maia Sandu”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente