Au confundat liceul cu veceul. Doi tineri și-au făcut necesitățile fiziologice pe băncile de studii ale elevilor

14993374_1809102096037339_8868191031359710673_n
Foto: IP Briceni

Doi tineri au fost reținuți de oamenii legii, după ce au distrus ușile și ferestrele dintr-un liceu și și-au făcut necesitățile fiziologice pe băncile dintr-o clasă de studii. Incidentul a avut loc în noapte de 15-16 noiembrie în incinta Liceului Teoretic nr.1 din orașul Briceni.

La 16 noiembrie curent, în urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Briceni au fost identificați și reținuți doi tineri cu vârste de 19 și respectiv 20 de ani din raionul Briceni, ca fiind principalii bănuiți de comiterea unei infracțiuni de huliganism și furt.

Cei doi, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie curent, încălcând grosolan ordinea publică cu acțiuni de cinism și obrăznicie deosebită, au pătruns în incinta Liceului Teoretic nr.1 din orașul Briceni, unde au deteriorat ușile și geamurile mai multor săli de clase, după care și-au făcut necesitățile fiziologice pe băncile de studii ale elevilor.

De asemenea, aceștia, având intenția de profit şi de îmbogățire, cu scopul de a însuși bunurile altei persoane, au pătruns pe ascuns prin deteriorarea ușii, în sala de limbă și literatură română, de unde pe ascuns au sustras un bloc de la calculator și șoricelul, astfel cauzând o pagubă materială instituției în sumă de 8 mii lei.

Suspecții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore. La moment sunt desfășurate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea probelor privind vinovăția persoanelor. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pînă la 4 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente