Magazinul online „Supergut” îți aduce produsele la ușa casei

imagine-simpla

Produsele dorite direct la ușa casei, acum nu mai sunt o problemă, în ajutor vă vine noul supermarket-online Supergut.md. Deși lansarea oficială a avut loc recent, magazinul online se bucură deja de popularitate în Chișinău.

„Noi, suntem mereu ocupați,  de aceea avem nevoie de un asemenea serviciu. Ambuteiaje, lipsa locurilor de parcare, angajații obosiți de la supermarket, rândurile interminabile – doar adaugă stres procesului de procurare a produselor alimentare. Mersul la cumpărături trebuie să fie plăcut și ușor. Așa a și apărut ideea de a lansa un supermarket-online în tot sensul cuvântului, care rezolvă problemele oamenilor ce duc lipsă de timp” – spune Iurii Ganev, directorul serviciului Supergut.

# Ce produse puteți procura pentru casă ?

La momentul de față diversitatea produselor ce se vând în supermarketului-online Supergut acoperă practic toate necesitățile zilnice: legume și fructe, băcănie, băuturi, produse de patiserie, produse lactate, carne și pește, produse pentru casă, dulciuri. Asortimentul produselor se completează zilnic cu noi unități.

super-gut-2

Cea mai recentă noutate sunt produsele congelate din carne, produse de mare, de asemenea și băuturi alcoolice de import.

# Livrare gratuită și cadou din partea companiei pentru toată luna noiembrie

Fondatorii Supergut menționează că serviciul de livrarea a produselor alimentare poate fi un adevărat ajutor pentru familiile cu copii mici, oamenii în etate, pentru oamenii foarte activi din Chișinău și tinerii care sunt prinși practic mereu în fața calculatorului. Pe tot parcursul lunii noiembrie livrarea este gratuită, de asemenea, fiecare cumpărător se va bucura de un cadou din partea companiei.

supergut-1

Una dintre primii clienți Supergut, Alina Onica, a scris o recenzie pe rețeaua socială facebook: „Ieri am comandat pentru prima dată livrarea produselor. Am achitat cu cardul pe site. Am indicat timpul când îmi este comod să se efectueze livrarea. Îmi făceam griji pentru calitatea legumelor care îmi vor fi livrate, dar s-a dovedit a fi în zadar. M-au bucurat cu prețuri mici și o cutie de Raffaello cadou. Recomand serviciul dat și o să mă bucur în continuare de diversificarea produselor.”

# Când shoppingul devine o necesitate

Mulți dintre noi iubesc shoppingul – aceasta este una dintre formele de odihnă ale omului modern: să se plimbe, să privească alți oameni, să vadă lucruri noi, să se sustragă puțin de la gândurile și grijile zilnice. O altă idee este când shoppingul devine o necesitate, deoarece alimentarea nu poate fi amânată pe ziua de mâine. Când avem agenda plină, serviciu și persoanele dragi ne cer atenția, procurarea produselor alimentare devine o adevărată povară. Activitatea pe care soții o deleagă unul altuia la infinit.

Aceste două ore pe care dumneavoastră le pierdeți pentru a merge la supermarket pot fi petrecute cu copii, tinerii pot lucra la proiectul pe care l-au început, pot a citi o carte sau pur și simplu se pot relaxa. Dacă deja ați început să vă gândiți la livrarea produselor la domiciliu atunci de ce să nu dați o șansă serviciului dat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente