Pompierii presupun că au găsit osemintele femeii de 44 de ani, dispărută în timpul incendiului

1

Salvatorii au descoperit astăzi osemintele care se presupun că ar aparține femeii date dispărute, în timpul incendiului de pe strada Uzinelor.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale susține că acestea au fost localizate în jurul orei 11.00 la etajul patru al clădirii, lângă ascensorul cu marfă. Cadavrul urmează să fie supus unei expertize medico-legale.

Persoana dispărută se presupune a fi o femeie de 44 de ani. Rudele acesteia au venit la locul incendiului în încercarea de a da de urma acesteia. Potrivit salvatorilor, ea ar fi încercat să iasă din depozit împreună cu colegii săi, însă a dispărut printre norii de fum. Femeia avea doi copii.

Menționăm că incendiul a izbucnit pe data de 11 noiembrie la o clădire de pe strada Uzinelor nr. 9. Pompierii au luptat cu flăcările timp de 28 de ore, localizarea focului fiind posibilă a doua zi, pe 12 noiembrie la ora 17.02. Pe parcursul nopții peste 100 de pompieri și salvatori au întreprins măsuri de stingere și răcire a clădirii cuprinse de foc. Un pompier de 28 de ani și-a pierdut viața în acest incendiu.

Detalii precum și o galerie foto și video găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente