Directorul Mobiasbancă vine să inspire tinerii pasionați de tehnologii și finanțe

startup_grind_event

Dreamups Campus și Startup Grind Chișinău țin din nou să inspire tinerii antreprenori și startuperi, organizând cel de-al șaselea eveniment de networking Startup Grind Chișinău. De data această, evenimentul se focalizează pe tehnologii, finanțe și investiții. Invitatul special fiind Ridha Tekaia, Directorul General Mobiasbancă – Groupe Société Générale.

Cine este speakerul?

Ridha Tekaia este una dintre primele persoane implicate în dezvoltarea primului parc tehnologic din Europa – Sophia Antinopolis. Vine la eveniment ca să inspire tinerii antreprenori, startuperi și orice alte persoane interesate de tehnologii. Are o experiență de peste 30 de ani în sectorul financiar. El a fost cel care a dezvoltat Modelul Universal de Business Global (pe segmentele de retail și corporate), a promovat etica, deontologia și cultura riscului. Este o persoană orientată spre rezultate, a coordonat cu succes activități în Europa de Vest, Europa de Est și Africa. A lucrat în medii instabile și provocatoare ce au necesitat competențe de comunicare, flexibilitate pentru a se integra în echipe multiculturale.

Ridha crede cu tot dinadinsul în potențialul inovativ și creativ al Republicii Moldova și crede că această țară are un viitor luminos. Vine la eveniment să împărtășească cu noi perspectiva sa cum am putea să îmbunătățim țara în care trăim.

Ia-ți bilet acum la numai $5, urmând linkul.

 

ridha

 

Programul evenimentului:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri și cu mulți pasionații de marketing.
19.00 Fireside Chat. Aici veți interacționa cu Ridka Tekaia și veți afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes al acestuia.
20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente