(video) Dodon și Sandu răspund provocării: Care sunt lucrurile bune în contracandidatul Dvs?

maia

Candidata comună a partidelor de dreapta, Maia Sandu și Igor Dodon, candidatul PSRM la alegerile prezidențiale, au fost provocați ieri de către moderatorul dezbaterii de la postul de televiziune TV7, Andrei Popov, să răspundă care sunt lucrurile bune pe care le are fiecare oponent. Chiar dacă le-a fost foarte dificil să facă acest lucru, iată ce au răspuns cei doi politicieni:

Igor Dodon: „Eu o cunosc pe Maia Sandu din 2005 și îmi aduc aminte când era în subordinea mea la Ministerul Economiei. Când a fost numită la Ministerul Educației am declarat că este o bună tehnocrată. Are experiență în ce ține de colaborarea cu partenerii de dezvoltare. Este o doamnă și cred că este un lucru bun”.

Maiei Sandu: „Mi-ar fi fost mai ușor să răspund la această întrebare înainte de aceste alegeri pentru că înainte de alegeri am avut o părere mai bună despre oponentul meu. Nu știu ce aș putea să spun de bine, poate doar faptul că își iubește familia – acesta este singurul lucru pozitiv pe care pot să-l spun”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente