Recomandări de evenimente la care ai putea să mergi joi, 3 noiembrie 2016

1
Foto: tumblr.com

Ce să faci joi? Ceea ce faci de obicei, sau ai putea să-ți condimentezi ziua cu atmosfera pe care o vei regăsi la unul dintre evenimentele recomandate de echipa #diez.md. Umrărește-le mai jos.

# Conferinţa II Naţională (cu participare internaţională) în Sănătatea Adolescenţilor la ora 9:00 la Institutul Muncii

Asociaţia „Sănătate pentru Tineri” și Centrul National de Resurse în Serviciile de Sănătate Prietenoase Tinerilor „Neovita”, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii si Universitatea de Stat de Medicină si Farmacie „Nicolae Testemiteanu” cu suportul Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare si Cooperare, OMS, UNICEF si UNFPA vă invită să luaţi parte la a doua Conferinţa Naţională în sănătatea adolescenţilor (cu participare internaţională) din Republica Moldova, care se va desfăsura la 03 – 04 noiembrie 2016 în Chisinău. Mai multe informații despre eveniment află pe pagina de Facebook. 

# Tabără de computere în vacanța de toamnă la ora 9:00 la Școala de computere ScripTehInfo

Dragi adolescenți vă provocăm să folosiți zilele de vacanță participînd la tabăra de computere organizată special pentru voi de către școala de computere Scriptehinfo.
Timp de trei zile veți avea oportunitatea să descoperți și să însușiți cum să folosiți eficient: Aplicațiile Google, designul imaginilor pentru rețelele de socializare, pe care le veți prelucra în regim online cu ajutorul unor aplicații web actuale și practice.  Împreună vom analiza principii etice de utilizare a rețelelor de socializare și vom studia un curs despre cum să facem alegeri pe care să nu le regretăm.
Date de contact: Tel: 069276029, email: [email protected]om, str. Vasile Alexandri 133. Mai multe informații despre tabără citește pe Facebook.

# Mediul online – spațiu de dialog cu comunitatea la ora 10:00 la Biblioteca Hașdeu

Joi este încă o zi pe care ai putea să o petreci la bibliotecă, acolo unde ai putea să afli mai multe informații despre mediul online. Cât de accesibil poate fi acesta și ce oportunități ne permite urmează să afli de la acest eveniment. Mai multe informații găsești pe pagina de Facebook. 

# Casting for Dancers la ora 13:00 la Modeling School Alexandrina Turcan

Daca știi să dansezi și ești in căutarea unui contract de muncă în stăinătate, atunci nu rata șansa de a participa la castingul organizat pe 3 noiembrie în Chișinău de către agenții Sud Coreeni care sunt în căutarea artiștilor moldoveni pentru un contract de muncă pe o perioadă de 8 și 10 luni în Korea de Sud și anume în parcul de distracții „SAMSUNG EVERLAND”.  Salariul lunar de la 1400$. Contractul include și cazare a câte 2 persoane, condiții foarte bune, hotel cu sala de forță, alimentare cu menu european de 3 ori pe zi. Mai multe informații aflați pepagina de Facebook a evenimentului. 

# Conferinţă: Emil Loteanu – între regie şi poezie la ora 13:30 la Biblioteca Hașdeu

Luați-vă ceașca de cultură la o conferinţă dediacată aniversării 80-a de la naşterea actorului, regizorului, scenaristului, poetului și scriitorului Emil LOTEANU ( 6 noiembrie 1936 – 18 aprilie 2003). Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook.

# Vreau să votez! Votul meu contează la Comisia Electorală Centrală la ora 14:00

Cu toții cunoaștem ca pe data de 30 octombrie au avut loc alegerile Prezidentiale. Datorită acestui eveniment s-a constatat că mai mult de jumatate dintre tinerii R. Moldova nu au ieșit la vot deoarece nu li s-a permis sa voteze acolo unde își fac studiile.  În ultimele zile tinerii au fost acuzați pentru acest fapt și li s-a zis că sunt indiferenți și nepăsători. Din această cauză vin cu un mesaj către toți tinerii din Republica Moldova.

Mă adresez tuturor tinerilor cărora le păsa de țara asta, haideți să arătăm sistemului corupt că noi suntem o forță, Trebuie să ne apărăm dreptul de a vota, de a schimba ceva în țara asta în care mișună corupția,cumătrismul și nepotismul. Oare nu v-ați saturat de acest sistem care ne pune bețe în roate? Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Давайте скажем НЕТ живодерам! NU cruzimii fata de Animale ! la ora 11:00 la Ministerul Justiției

În ziua de azi cruzimea față de animale a devenit în Moldova ceva obișnuit, trebuie să se termine odată cu aceste orori. În alte țări ale Europei cruzimea față de animale este aspru pedepsită cu închisoare chiar, la noi în Moldova nu se face nimic. În acest sens cei care nu sunt indiferenți față de soarta fraților mai mici sunt rugați să iasă la un protest în fața Ministerului Justiției. Mai multe informații despre eveniment află pepagina de Facebook. 

# O nouă ediție din Chișinăul nostru necunoscut. Lansare la ora 18:15

Joi sunteți invitat la o lansare de carte. Alături de autor vor vorbi compozitor Constantin Rusnac, bibliotecar și director Novoteca Lidia Kulikovski și Ion Ștefăniță, istoric, director al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor

„Dincolo de oraşul marilor clădiri, dincolo de celebrele conace şi vile pe care le înalţă oamenii bogaţi din Republica Moldova, există un alt Chişinău, nevăzut, neauzit, dar intuit de acei care iubesc trecutul şi mult regretat de cei care cred că frumuseţea este eternă, iar arhitectura este una din matricele care pot păstra această frumuseţe, dăruindu-i eternitatea”, mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook. 

# Balul Bobocilor UTM 2016 la ora 19:00 

Comitetul Sindical Studențesc UTM vă invită să petreceți o seară alături de tinerii bobocei! Vă așteaptăm cu un concurs ce va pune la încercare ingeniozitatea, creativitatea și talentul studenților de la Universitatea Tehnică, iar în final de concurs vă așteaptă un invitat special, trupa AKORD!

Vă așteptăm să petrecem împreună o seară studențească cu dispoziție bună și atmosferă de neuitat!
Informații bilete le găsiți la numărul de telefon: 068137461- Dan. Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina de Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente