(video) Corina Cuniuc părăsește Vocea României. Artista a refuzat să fie salvată de un alt antrenor

995897_677059512311576_1401388158_n
Foto: Facebook/Corina Cuniuc

Prima moldoveancă de la Vocea României, care a intrat în febra duelurilor este Corina Cuniuc. Interpreta, care a reușit încă de la audiții să se remarce prin atitudinea ușor arogantă, s-a duelat cu Ioana Ignat, o tânără ce a încercat de două ori să acceadă în concurs.

„Cochetează cu Parisul, cochetează cu toată lumea, chiar și cu ea însăși”, în acest mod a fost prezentată Corina în concurs. Artista a pășit pe scenă cu încredere, iar împreună cu colega sa, au interpretat cu succes piesa „Take me to church”.

Interpretarea acestora a stârnit diverse critici în rândul juraților. Dacă Moga, antrenorul lor, Smiley și Loredana le-au lăudat, Tudor Chirilă nu a fost plăcut surprins de spectacolul în sine: „Emoție zero”, a menționat el.

Marius Moga a ales-o pe Ioana Igant în defavoarea Corinei. Cu toate acestea, tânăra basarabeancă a avut șansa să fie salvată de un alt antrenor. Corina, însă, a declarat din start că nu-și dorește să continue alături de un alt antrenor, și că refuză această oportunitate. Antrenorii au fost mai mult sau mai puțin mirați de această decizie. Cel mai mult i-a părut rău Loredanei, care a spus că ar fi salvat-o.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente