(video) Limita de viteză pe Viaduct a fost modificată! Acum poți circula cu 70km/h chiar în faţa camerelor

14697147_1189938827710909_1985844908_o
Foto: Autoexpert.md

Autorităţile par că vor să ne surprindă cum pot ei mai bine, ba cu amenzi mai mari şi fără rost, ba cu legi cu adevărat practice, iar mai nou, şi cu indicatoare proaspete, care schimbă limita de viteză pe anumite porţiuni de drum din oraş.

Noi indicatoare rutiere au fost văzute în dimineaţa zilei de astăzi, 14 octombrie, pe strada Arborilor din Capitală, adică pe viaduct. Panourile sunt instalate atât pe partea dreaptă a carosabilului, cât şi pe centrul viaductului şi informează şoferii despre noile limite de viteze pe această porţiune de drum, scriu cei de la Autoexpert.md.

După cum puteţi vedea, viteza maximă s-a schimbat de la 50km/h la 70km/h pe toată lungimea acesti porţiuni şi nu doar după camerele video, cum era până acum. Limita de 70 km/h este însă valabilă doar pentru benzile cu numărul doi, trei şi patru, iar pentru prima bandă a fost menţinută limita de 50 km/h. E de bine oricum, şoferii nu vor mai mima respectarea regulamentului rutier, ci vor continua să conducă cu aceeaşi viteză dintr-un capăt în altul al viaductului, fără să încetinească la camerele video de supraveghere.

Nu vă lăsaţi păcăliţi de acest indicator, pentru că depăşind limita de viteză maximă de 50 km/h pe prima bandă, riscaţi o amendă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente