Recomandări de evenimente care vă vor încălzi ziua de joi, 6 octombrie 2016

1

Ce veți face joi? Veți merge la seminare motivaționale, la film, la bibliotecă, lansări de carte sau la meci. Cel puțin astfel ar arăta ziua Dvs. dacă ați alege să profitați de recomandările de evenimente culese de echipa #diez.

#1. „Forumul european al angajatorilor în Moldova” la ora 10.00 la Hotelul Codru

 

Forumul european al angajatorilor în Moldova revine cu a doua ediție. Forumul este o platformă unică de întâlnire între tinerii specialiști care își doresc o carieră și companiile europene care pot să le ofere o asemenea oportunitate.

Peste 20 de companii cu capital european si locale vin să se întâlnească cu tine, să stea la o discuție și să-ți prezinte posturile vacante pentru moment. Daca ești interesat, vino cu CV-ul tău la evenimentul nostru. Vei putea aplica imediat pentru un post sau vei putea conta pe o eventuală contactare ulterioară în vederea angajării.

Scopul evenimentului este de a facilita legătura dintre companiile cu capital european din Moldova și tinerii specialiști în căutare de un post de muncă în Republica Moldova.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova, cu suportul Agence Universitaire de la Francophonie, asociațiilor obștești „Colaborare Economică Moldo-Germană” și „Invent Moldova”.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, citește pe pagina de Facebook a evenimentului.

#2. TIFF Chișinău 2016 la ora 13.00 la Cinematograful „Odeon”

 

Prima ediție TIFF Chișinău va avea loc între 6 și 9 octombrie 2016, la Cinema Odeon și va aduce o selecție de filme românești recente, alături de câteva dintre cele mai apreciate producții proiectate la Cluj, în această primăvară. Invitații speciali ai evenimentului – regizori și actori români – vor sta de vorbă cu publicul și vor susține lecții de cinema.

„TIFF, cel mai mare eveniment cinematografic din România, a implicat în mod constant creatorii de film din Moldova în varii proiecte educaționale, workshop-uri sau dezbateri despre coproducțiile cinematografice. De-a lungul anilor, am invitat la Cluj tineri cineaști, precum și reprezentanți de marcă ai cinematografiei din Republica Moldova. Acum e momentul ca TIFF, aflat la maturitate, să poată fi gustat și de publicul de peste Prut. În timp, sperăm să creăm aceeași emulație și același interes în jurul evenimentului precum la Cluj, Sibiu, București sau Târgu Mureș”, declară Tudor Giurgiu, președintele festivalului.

Programul complet va fi anunțat în curând | Biletele vor fi puse în vânzare pe www.iticket.md. Pentru a afla mai multe despre eveniment, accesează pagina lui de Facebook.

#3. „e-Raftul Tău” la ora 15.00 la Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu

 

Programul Novateca, în parteneriat cu compania Bestseller, invită reprezentanții mass-media la evenimentul de lansare a proiectului comun „e-Raftul Tău”. e-Raftul oferă vizitatorilor bibliotecii posibilitatea descărcării gratuite a cărților electronice pe tablete sau telefoane mobile.

Agenda evenimentului include:

– Întâlnire cu Andreea Russo;
– Lansarea proiectului comun Bestseller și Novateca „e-Raftul Tău”;
– Instrucțiuni în utilizarea e-Raftului;
– Discuții.

#NeVedemLaBiblioteca

Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina lui de Facebook.

#4. Atelier de Scriere Dramatică la ora 16.00 la Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”

 

Oricui îi place exercițiul lingvistic, dorește să experimenteze și să se afirme într-o altă postură este binevenit la atelier. Obligatoriu: pix, creion, hârtie. Vă rugăm să confirmați dorința de participare la adresa [email protected].

Atelierul se va desfășura în limba română. Intrarea este liberă. Mai multe informații despre eveniment citiți pe pagina de Facebook a acestuia.

#5. Offline cu Oleg Efrim la ora 17.00 la ASEM

 

Clubul Juriștilor al Ligii Tineretului organizează o întâlnire cu Oleg EFRIM, Ministrul Justiției Republicii Moldova în perioada 6 mai 2011 – 10 decembrie 2014. Vom discuta despre „Reformele în Sistemul Justiției din Republica Moldova”. Evenimentul va avea loc la ASEM. Pentru a participa, vă rugăm să ne scrieți în comentarii. Intrare liberă!
Date de contact: Ana Oaserele, Coordonator Clubul Juriștilor al Ligii Tineretului, 069445189. Mai multe detalii despre eveniment, citește pe Facebook.

#6. „Puterea minții. Drumul către noi înșine” la ora 18.00 la Summits Events

 

Pe 6 octombrie 2016, ora 18.00, vă invităm cu drag la Primul Eveniment ZEN din cadrul noului proiect al Agenţia de Împlint Dorinţe / Wishes Come True AgencyZen Events.

Cel mai titrat neurolog al vremurilor noastre, Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, va vorbi despre puterea minții, drumul către noi înșine.

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiectele:
– Relația dintre noi și gândurile noastre;
– Influența pe care o are puterea minții asupra vieții;
– Cum ne protejăm și ne curățăm mintea de gânduri negative;
– Tehnici de cultivare a minții, a sentimentelor de iubire, acceptare și empatie față de semeni.

Zen Events prezintă mentori, practici și servicii care promovează:
– Starea de bine;
– Bucuria de a trăi și de a regăsi fericirea;
– Armonia între minte, corp, suflet și spirit;
– O gândire și un mod de viață sănătos;
– Coeziunea socială.

Pentru rezervarea unui loc vă invităm să o faceti la adresa de email: agentiadeimplinitdorinte@gmail.com, menționând numele, prenumele și adresa de e-mail.

Rezervați data de joi, 6 octombrie 2016, ora 18.00, Summit Events & Conference Center (Sala Roșie). Eveniment cu acces gratuit. Locurile sunt limitate. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook a evenimentului.

#7. Arta covoarelor vechi de Gheorghe Mardare. Lansarea la ora 18.15 la Librăria din Centru

 

Sunteți invitat la lansarea cărții „Arta covoarelor vechi” de Gheorghe Mardare. Prețul va fi promoțional în ziua lansării. Sesiune de autografe. Alături de autor vor participa: Varvara Buzilă, etnograf; Vladimir Bulat, critic de arte plastice; Eleonora Barbas, doctor în studiul artelor; Lucia Domenti-Boldescu, artist-decorator în goblen.
Moderator: Em. Galaicu-Păun, scriitor, redactor-șef al Editurii Cartier.

Arta covoarelor vechi românești basarabene de Gheorghe Mardare (colecția C(ART)IER). Legată, supracopertă, 336 pag. Preț: 79 RON/377 MDL. Mai multe informații despre eveniment, citiți pe pagina de Facebook.

#8. Meciul „Moldova – Serbia” la Stadionul Zimbru la ora 21.45

 

Pe 6 octombrie, Moldova va disputa cel de-al doilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. De această dată, echipa condusă de Igor Dobrovolski va întâlni selecționata Serbiei.

De la mic la mare, vă așteptăm pe stadionul Zimbru pentru a fi alături de echipa națională. Împreună suntem o forță, care ne apropie și mai mult de victorie! #haimoldova

Totodată, în ziua meciului fiecare suporter va avea parte de activități interesante și distractive, iar doritorii își vor putea procura noul echipament de joc al Naționalei.

Începutul meciului – 21.45. Pentru a evita aglomerările și ambuteiajele de la intrare, sugerăm să fiți prezenți pe stadion cu două ore înaintea startului partidei.

Moldova face parte din Grupa D, alături de Țara Galilor, Irlanda, Austria, Serbia și Georgia. Prețul biletelor începe de la 100 de lei. Mai multe despre desfășurarea meciului citește pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente