Wizz Air lansează noi curse la Chișinău. Vom zbura la prețuri mici spre Italia și Marea Britanie

aircraft7
Foto: tangosix.rs

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, s-a lansat în Moldova în 2013 cu două curse, spre Roma și Veneția. Acum, compania vine cu câteva noutăți, extinzându-și gama de curse și frecvența acestora.

Astfel, Chișinăul este unit de Wizzair cu Bologna, Londra, Milano (Bergamo), Roma (Ciampino și Fiumicino) și Veneția (Treviso).

Frecvența zborurilor pentru Roma Ciampino și Fiumicino este de două ori pe săptămână (marți și sâmbătă), pentru Bologna – miercuri și sâmbătă, pentru Londra – în fiecare zi cu excepții, iar pentru Milano – de trei ori pe săptămână (luni, miercuri, vineri).

Biletele de avion pentru cursele noi sunt în vânzare şi pot fi rezervate imediat accesând wizzair.com.

 

wizz

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 73 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 129 de destinaţii din 38 de ţări.

Wizz Air este membru al Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și a primit certificarea IOSA (Operational Safety Audit), etalon global în recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Recent, compania a primit titlul de „Cea Mai Apreciată Companie Aeriană a anului 2016” din partea editorilor publicației Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste comerciale despre companiile aeriene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente