Universitatea Politehnică din Valencia oferă trei burse de mobilitate pentru studenții de la UTM

universitat-polit-cnica-de-valencia1
Foto: utm.md

După ce a primit cu brațele deschise opt studenți de la diferite specialități ale UTM la un stagiu de studii pe o perioadă de un semestru (septembrie-ianuarie), Universitatea Politehnică din Valencia, Spania, își deschide din nou ușile pentru studenții moldoveni.

Potrivit utm.md, universitatea Politehnică din Valencia, Spania, oferă, în cadrul programului Erasmus+ KA 107, trei burse de mobilitate pentru studenții de la ciclul I Licență, a câte 800 de euro lunar, pentru o durată de 5 luni, începând cu ianuarie-februarie 2017. Adițional se va achita costul transportului, conform regulamentului Erasmus+.

Persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele acte la adresa [email protected]:

# Curriculum Vitae în format Europass;

# Situația academică (Certificat eliberat de administrația facultății);

# Declarația de Onoare Erasmus (prin care se confirmă/infirmă participarea în cadrul altor programe de mobilitate Erasmus sau Erasmus+, altor programe anterioare, se indică denumirea programului, universitatea-gazdă și durata mobilității);

# Certificat de competență lingvistică pentru limbile engleză, spaniolă, eliberat de Catedra Limbi Moderne a UTM, în funcție de limba de instruire în cadrul programului de studii selectat. De asemenea, pot fi depuse și certificate tip TOEFL, IELTS etc. Pentru participare în cadrul proiectului, cerința minimă este: English B1 / Spanish B1;

# Certificat eliberat de administrația Facultății prin care se confirmă anul de studiu, specialitatea, grupa academică și anul preconizat al absolvirii studiilor;

# Learning Agreement for Studies în care se vor indica programul de studiu selectat, disciplinele de studii și numărul de credite. Acesta din urmă trebuie semnat și avizat de către șef catedră/departament și administrația facultății.

Nu sunt eligibili studenții anului I și ai anilor terminali de studii. Termenul limită de prezentare a dosarului: 5 octombrie 2016.

Citiți pe #diez despre experiența celor opt studenți de la UTM ce se află acum la studii la Universitatea Politehnică din Valencia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente