Tabăra DETOX 360: Eliberează-te de toxinele mintale, emoționale și fizice la un program de detoxifiere avansată

11

Să fim sinceri. Viața a devenit alertă: stresul cotidian, lipsa banilor, grija zilei de mâine, oboseala cronică, pe alocuri rutina. Într-o lume bulversată de ignoranță, teamă și neîncredere, adesea ne lăsăm dominați de gânduri grele. Ne suprasolicităm, neglijăm nevoile reale și firești, uităm că suntem unicii responsabili de sănătatea noastră prin stilul de viață adoptat: felul în care ne hrănim, gândim și comportăm.

Pornind de la substanțele dăunătoare corpului, vom aminti toxinele. Oricare ar fi acestea: mintale, emoționale sau fizice, toate sunt periculoase, generate fiind de furie,  gelozie, ură, neliniște, insecuritate, frici ș.a. factori. Toxinele pot fi la suprafață sau ascunse în adâncul minții noastre sau a diferitor părți ale corpului. Atât timp cât nu le recunoaștem, nu le conștientizăm și nu le eliberăm, acestea se vor depozita devenind copleșitoare și insuportabile.

Ce-ar fi dacă am evada pentru o perioadă de 5-8 zile într-un loc special amenajat, acolo unde am găsi liniștea? Cum ar fi să ne eliberăm laolaltă de toxinele mintale, emoționale și fizice? Nu-i așa că ar apărea energia și o poftă mare de viață?

Avem o noutate: le avem pe toate într-o singură tabără de detoxifiere!

Tabăra DETOX 360  este un program de detoxifiere avansată, organizată de un psiholog și un nutriționist cu studii și experiența din-afara țării.

 

Fondatorii Taberei DETOX 360  


Ana Niculaeș
consilier psihologic, cabinet de psihologie ”Consuela”, studii de masterat în psihologie (Franța), co-fondator DETOX 360.

Victoria Ursu – nutriționist certificat internațional (România), instructor-antrenor de fitness-aerobic, autoarea Programului de nutriție slabesc.md, co-fondator DETOX 360.

Pe partea detoxifierii fizice, e greu să atingem rezultate la slăbit dacă corpul este plin de toxine. Dacă ne referim la fizic (partea cu emoționalul și mentalul nu poate fi neglijat, fiind principalele declanșatoarele ce determină dezechilibrele), toxinele vin de peste tot: mediu, produse alimentare, cosmetice și de îngrijire, combinații de alimente nepotrivite, gătit incorect ș.a.

14407616_1275911262453471_192405553_n

Acestea din urmă, se depozitează în corp ani de zile, în mare parte fiind stocate pe pereții intestinului gros și reprezintă un mediu propice de dezvoltare a paraziților intestinali, apariției constipației, balonărilor, crampelor, oboselii cronice și problemelor digestive. Atât timp cât vom avea un colon murdar (la un om sănătos aceasta reprezintă între 2.5 – 11 kg de reziduri metabolice) nu vom putea nici slăbi. Elie Metchnikoff, om de știință, deținător al Premiului Nobel declara că „Moartea începe în colon”.

Detoxul în forma sa clasică a fost conceput să se desfăşoare de 2 ori pe an: toamna şi primăvara, atunci când metabolismul nostru se schimbă radical.

14409124_1275911232453474_190578442_n

În această toamnă, la DETOX 360 vom avea parte de:

#Tehnici de concentrare a gândurilor și emoțiilor pentru eliberarea stresului.

#Acces la resursele interne ce ne vor ajuta să dezvoltăm încrederea în sine și experimentarea unei abordări mintale noi de a reacționa la tot ce se întâmplă.  Vom redobândi echilibrul emoțional pe care ni-l dorim, alături de îmbunătățirea capacității de concentrare.

#Discuții despre igiena mintală, primul ajutor emoțional și teme interesate pe subiecte tabu.

#Detoxifierea completă, în baza tehnicilor non-invazive de eliminare a toxinelor din corp (intestin gros, limfă, sânge, sisteme de organe, zone de depozitare a grăsimilor etc.).

#Descoperirea formelor de meditație, pentru a găsi liniștea și elementele-cheie care ne lipsesc cel mai mult.

#Un meniu pregătit de nutriționist, care va include hrană vie, combinată în preparate absolut delicioase.

Partenerul Taberei  –  VerdeGo este cea care va asigura participanții cu un meniu de detox compus din: supe-creme, salate, pateuri și sosuri, smoothie verde, pâinițe-azime, toate obținute prin tehnologii avansate să păstreze fermenții vii și să se asimileze fără efort. Salatele nutrițional-complete vor aduna diverse legume și ierburi pentru necesarul de vitamine și minerale; nuci, semințe, germeni și lăstari pentru un aport de grăsimi bune și proteine. Dresate cu sosuri speciale și ornate cu flori comestibile, aceastea vor satisface nevoia unui “gust bun”.

14388955_1275909202453677_451773360_n

La elaborarea meniului format de nutriționist, VerdeGo va utiliza ingrediente vegetale, preponderent crescute local, caracteristice sezonului calendaristic.

Invitat special: Mihai Tănase – Life and Business Coach.

Mihai ne va oferi ateliere pe teme dorite a fi discutate oricând cum ar fi: motivația de a obține succes, relația femeie-bărbat, copii-părinți, alte teme motivaționale pe care ni le dorim a fi abordate.

14407510_1275911209120143_620781110_n

Aici găsești pagina de Facebook e evenimentului, iar mai mai jos găsești și programul Taberei Detox 360:

Detoxul în forma sa clasică a fost conceput să se desfăşoare de 2 ori pe an: toamna şi primăvara, atunci când metabolismul nostru se schimbă radical.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente