(video) Urmărește online transmisiunea LIVE de prezentare a iPhone 7

php0phsp8
Foto: Forbes.com

Urmărește live conferința care are loc în Auditoriul Bill Graham din San Francisco. Conferința poate fi urmărită nu doar de către invitații companiei Apple prezenți în sală, ci și de cei de-acasă care vor să vadă noutățile aduse de iPhone 7 și celelalte produse ce vor fi anunțate.

Transmisiunea este transmisă și pe site-ul site-ul apple.com. Acestea poate fi urmărit decât din aplicația Safari de pe orice iPhone, iPad sau/și iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior, din versiunea 6.0.5, sau ulterioară, a Safari pentru Mac (OS X 10.8.5 sau mai nou fiind deci necesar), precum și din browserul Edge de pe orice PC cu Windows 10 și de pe Apple TV, începând cu generația a 2-a (și versiunea firmware 6.2) și terminând cu generația a 4-a (și tvOS 9).

Conferința Apple de pe 7 septembrie are în centru noua generație de iPhone, iPhone 7 și iPhone 7 Plus urmând a fi prezentate cu această ocazie. De asemenea, evenimentul media ar putea să mai aducă și o nouă generație de Apple Watch, precum și noi modele de MacBook Pro. Și nu în ultimul rând, în cadrul său se vor anunța, în premieră, datele de lansare ale iOS 10, tvOS 10, watchOS 3 și macOS 10.12 Sierra.

  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente