Prezidențiale 2016: Viziunea lui Marian Lupu în campania electorală în calitatea sa de candidat PDM

lupu
Foto:PC: a-tv.md

În cadrul unui briefing de presă susținut pe 1 septembrie, curent, la sediul PDM, Marian Lupu a declarat că el crede în Republica Moldova și în viitorul ei, exprimând mândria de a fi cetățean moldovean.

Liderul democrat a punctat în mesajul său faptul că actualul Guvern a asigurat stabilizarea situației în Republica Moldova după un șir de crize. Marian Lupu s-a angajat să lupte pentru ca moldoveni să trăiască mai bine, tinzând spre standardele europene, dar și pentru a reda oamenilor speranța și încrederea „în ziua noastră de azi și de mâine”. Președintele PDM s-a declarat un adept al construcției și un adversar hotărât al războiului politic.

Marian Lupu a enunțat viziunea lui despre viitor, exprimată „prin creșterea economiei și crearea locurilor de muncă, prin asigurarea condițiilor sociale pentru familii, mai ales pentru femei și copii, prin eradicarea flagelului corupției și prin modernizarea țării și a serviciilor publice pentru cetățeni”. El a spus că aceste obiective se pot atinge prin stabilitatea guvernării, încrederea cetățenilor în viitor și integrarea țării în Uniunea Europeană. Liderul PDM a adăugat că proiectul de țară al Republicii Moldova trebuie să fie „Moldova europeană, puternică și prosperă”. În încheierea mesajului său, președintele democraților a făcut un apel către toți cetățenii pentru a semna pe listele de subscripție ale PDM.

După declarația de asumare a candidaturii, Marian Lupu a mers împreună cu colegi din partid la sediul Comisiei Electorale Centrale pentru înscrierea Grupului de inițiativă în vederea susținerii candidaturii sale prezidențiale.

După înregistrarea Grupului de inițiativă, Marian Lupu a declarat că echipa democraților este cea mai putenică și e mobilizată exemplar pentru a strânge semnăturile în toate raioanele și în toate municipiile Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente