Serviciu de la Mănăstirea Saharna: Trimite online un pomelnic

travelblogmd-saharna-10
Foto: travelblog.md

Bisericile din Moldova încep să se digitalizeze, astfel Mănăstirea Saharna are un serviciu prin care enoriașii pot trimite online un pomelnic.

Pomelnic online

„În fiecare moment al vieţii noastre, dar mai ales în clipele de grea încercare, fiecare dintre noi avem nevoie de ajutorul Prea Milostivului Dumnezeu, dar acest ajutor îl putem primi numai dacă îl cerem prin rugăciune. În acest sens este foarte importantă atât rugăciunea noastră personală, cât şi a celor care şi-au închinat întreaga viaţă slujirii lui Dumnezeu – preoţii şi călugării – care prin apropierea lor permanentă de Dumnezeu pot fi mijlocitori pentru toţi creştinii în faţa Divinităţii. Modalitatea tradiţională de a cere rugăciunile preoţilor este alcătuirea unui pomelnic care cuprinde NUMELE DEPLIN DE BOTEZ ( ex. Ionut, Lisaveta, Marioara, Cristinel – nu este corect, Ioan, Elizaveta, Maria, Hristian – este corect ) ale celor pentru care doriți să fie înălţate rugăciuni înaintea lui Dumnezeu, fie ei vii sau adormiţi, rude, prieteni şi chiar duşmani.

Acest serviciu de trimitere mesaje-pomelnice prin intermediul site-ului Mănăstirii Saharna a fost creat special pentru acele persoane, care, din anumite motive, nu pot ajunge pentru a înmâna personal preotului pomelnicele de pomenit la Sfintele Rugăciuni. Un alt motiv este acela că mesajul-pomelnic ajunge la manastire instantaneu şi astfel poate fi pomenit mai repede decât atunci când este trimis prin scrisoare.

Donaţiile Dvs. care însoţesc aceste pomelnice nu sunt obligătoare sau taxate, însă sunt bineprimite, oricare sumă ar fi” spune site-ul oficial al Mănăstirii.

Serviciul îl puteți găsi aici: Pomelnic online de la Mănăstirea Saharna

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente