Beer of Moldova- evenimentul care îți face cunoștință cu cele mai bune beri produse în Moldova

beerof

La data de 10 septembrie, Madein.md în parteneriat cu Smokehouse: BBQ, Beer, Community și Kirill Zmurciuk de la Sunstone Alehouse, vor încerca să evidențieze încă odată diversitatea de bere industrială și artizanală care se fabrică în Moldova, prezentând consumatorilor cât mai multe tipuri și branduri de bere autohtonă.

Berea degustată va fi divizată în 7 categorii după cum urmează:

#1. Lager Blond (beri blonde de fermentare joasă);
#2. Lager Brun (beri brune de fermentare joasă). În categoria berilor Lager intră beri de tipul pils, bok, doppelbock, eisbock, rauchbier, schwarzbier, etc.
#4. Ale Brun (beri brune de fermentare înaltă și arome complexe). În această categorie intră beri de tipul abbaye, trappista, pale ale, bitter, porter, stout, IPA, etc.
#5. Bere de grâu;
#6. Bere de casă de orice tip;
#7. Alte tipuri de bere care nu se regăsesc în lista de mai sus.

Formatul acestei degustări în orb va permite participanților să se deplaseze liber prin sală, să deguste berile la mesele divizate după categorii, să discute cu producătorii și să afle multe informații interesante legate de subiectul serii – berea!

Informații organizatorice despre eveniment:

Unde: Smokehouse: BBQ, Beer, Community (Chișinău, str. Ștefan cel Mare, 128)
Când: 10 septembrie, orele 15.00

Prețul unui bilet este de 50 de lei (acestea pot fi procurate în localul Smokehouse: BBQ, Beer, Community sau la oficiul Madein.md), iar numărul maxim de participanți nu poate depăși 100 de persoane. Biletele care nu au fost vândute vor putea fi procurate la intrarea în Smokehouse, în ziua evenimentului. Urmăriți noi amănunte despre degustare pe pagina de Facebook a evenimentului

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente