Ajută-ți prietenii patrupezi participând la un eveniment cu mult joc și distracție

13873170_626422237534865_1200036969722421735_n
Foto: Azilul Datcha

Organizația Hope for Animals, al cărei scop este acordarea ajutorului și facilitarea adoptării animalelor fără adăpost, organizează un eveniment distractiv pentru tine și prietenii tăi, pentru o cauză nobilă.

Astfel, tinerii te provoacă să petreci ziua de vineri, 19 august, alături de prietenii tăi, jucând cel mai tare joc al verii – Assasins’ Game pentru o cauză nobilă. Participanții vor avea parte de premii din partea partenerilor.

Jocul asasinilor este simplu: omoară sau vei fi omorît. Toata viaţa ta este în cartonaşul pe care îl porţi la gât. Dacă cineva ţi-l ia înainte să-l iei tu pe al lui, atunci te-a ucis, şi trebuie să-i dai toate cartonaşele pe care le ai deja. Câştigătorul e cel care are toate cartonaşele.

Evenimentul va avea loc la Valea Morilor. Taxa este de 25 lei, iar banii colectați vor fi donați integral azilului „Datcha”. La acest azil sunt adăpostite animalele abandonate, găsite pe stradă. Acestea trec un examen medical complet, o serie de vaccinuri și tratamente necesare. Din păcate, acest azil trăiește practic doar din donațiile oamenilor cărora chiar le pasă. Administratoarea spune că azilul are nevoie de orice ajutor, pentru că medicamentele și mâncarea, care sunt atât de necesare, costă foarte scump.

Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente