Cum să ajungi la festivalul Gustar 2016 cu transportul public

cand-si-unde-va-avea-loc-in-acest-an-festivalul-gustar-20221

GUSTAR 2016, un festival ca o vacanță! Cel puțin asta își propun organizatorii evenimentul ce vă pun la dispoziție un program variat unde veți avea posibilitatea să savurați cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei. De asemenea, se va extinde zona de camping, astfel încât vizitatorii să poată beneficia de cele mai bune condiții. Totodată, programul cuprinde o serie de activități pentru copii și adulți.

Satul Furceni, care va găzdui Festivalul Gustar 2016, se află la o distanță de 51 de km de Chișinău. Dacă alegeți să vă deplasați cu transportul public, atunci puteți să optați pentru ruta de microbuz directă Chișinău-Furceni. Biletele pot fi procurate de la Gara Centrală la prețul de 24,5 lei.

f

sef

dfh

 

La întoarcere puteți urca în transportul public spre Chișinău din orașul Orhei.

În același timp, Festivalul ”Gustar” va avea și în acest an transport organizat din Capitală spre destinația Furceni.

Plecare: Hotel Turist

Întoarcerea: în parcarea de la Furceni

(Dus: 35 lei; Întors: 35 lei)

Cumpără bilet:

orar

 

Reamintim că cea de-a VI-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 5-7 august 2016, în apropierea satului Furceni, în lunca râului Răut, Parcul Național Orhei.
Deschiderea oficială a festivalului va avea loc pe 6 august, însă deținătorii de abonamente vor avea acces în zona desfășurării evenimentului încă din seara zilei de 5 august. Pentru informații și rezervări de bilete accesați gustar.md, www.biletonline.eu sau apelați nr. 022 233 898.

Reporter stagiar Stela Franțuz

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente