(video) Videoclip marca The Wax Road: De ce în sec XXI ne păstrăm muzica pe CD-uri?

1
Foto: Facebook/ The Wax Road

Băieții din The Wax Road se țin de cuvânt, și iată că azi, 29 iulie, lansează primul videou despre unul dintre produsele pe care le oferă în campania lor de colectare de fonduri și anume despre CD. Aici vei afla de ce fiind în secolul 21, înconjurați de digital, băieții au decis să meargă și pe varianta clasică, punându-și muzica pe CD.

Campania lor lansată pe platforma indiegogo.com, este una convenabilă atât pentru trupă cât și pentru susținătorii ei. În dependență de suma donată, aceștia se pot bucura de pachete speciale ce conțin de la stickere, felicitări cu autografe, albumul digital până la tricouri, accesorii din piele, CD-uri și chiar șansa de a le fi alături în următorul videoclip.

Un detaliu important este că toți cumpărătorii pachetelor ce includ CD-ul fizic își vor găsi numele pe coperta acestuia. Pe parcursul campaniei, membrii trupei vor veni și cu alte videouri despre alte produse cu marca The Wax Road, dar până atunci haideți să privim spotul pregătit de ei.

Mai jos puteți s urmăriți filmulețul lansat.

TheWaxRoad – tânără trupă din Republica Moldova,fondată în anul 2013 de Dan Timofei (Voice&Leadguitar) și Victor Ceban (Drums), cărora li se alătură și Ion Tiuticov (Rhythmguitar), toți trei fiind elevi ai aceleiași școli de muzică. Formația se conturează când CristiBudac (Bassguitar) acceptă să facă parte din trupă.

De asemenea, vă îndemnăm să urmăriți performanțele tinere formații pe pagina lor de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente