(foto) Cum arată locul care va găzdui GUSTAR 2016, la 55 km depărtare de gălăgia urbană

DSC_9689

GUSTAR 2016, cel mai așteptat eveniment muzical al anului, își propune să adune câți mai mulți spectatori din toată țara într-o zonă rustică, nouă, încă nedescoperită de locuitorii Capitalei. Noua locație se află la 55 km depărtare de gălăgia urbană.

De data aceasta, centrul muzical al țării va fi în lunca râului Răut, în s. Furceni, Parcul Național Orhei, pe o suprafață de 8 hectare. Mai jos aveți și câteva imagini cu zona de camping. În acest an spațiul destinat amplasării corturilor va fi amenajat pe o peninsulă separată, supranumită și Peninsula Vacanței. Zona distracției și zona odihnei vor fi izolate, sporind astfel confortul oaspeților care vor alege să se odihnească în natură după o zi plină de activități distractive

DSC_9685

IMG_9029

Doritorii de a ajunge în zona de camping a festivalului vor trebui să dispună de un abonament pentru Festival. La cazare, vizitatorii vor primi o plăcuță cu numărul cortului, pe care o vor returna la plecare. Astfel, organizatorii vor avea o evidență clară și vor putea asigura o mai bună gestionare a locurilor de cazare disponibile pe Peninsula Vacanței.

IMG_9042

Pentru comoditatea vizitatorilor, în cadrul GUSTAR 2016 vor fi organizate două zone de parcare – una destinată persoanelor care vin doar pentru o zi și planifică să plece seara, iar alta – pentru rezidenții campingului.

Festivalul GUSTAR este organizat de „Sens Music” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Partener al evenimentului este și Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

IMG_9052

Pentru informații și rezervări de bilete accesați gustar.mdbiletonline.eu sau apelați nr. 022 233 898. Mai multe detalii despre programul festivalului aflați pe gustar.md sau accesând pagina de Facebook.

IMG_9031   IMG_9078 DSC_9674  DSC_9689 IMG_9020 IMG_9021 IMG_9024 IMG_9025

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente