Myproface – platforma on-line gratuită ce oferă acces la un editor de CV-uri creativ

Diez (3)

Astăzi s-a lansat myproface – o platformă on-line gratuită ce oferă acces la un editor de CV-uri și un perete public de articole și postări pe domeniul joburilor și CV-urilor. Proiectul este dezvoltat de o echipa de 5 web-developeri din Moldova, și se va afla o perioadă de timp în versiune de testare beta.

Utilizatorii portalului își vor putea construi CV-ul dar și prezența profesională on-line utilizând o colecție de 15 secțiuni pe care le pot edita (e.g. date personale, educație, experiența profesională, voluntariat, etc.). Meniul de sub bara de navigare va oferi informații despre progresul fiecărei secțiuni, iar datele din secțiuni vor putea fi reutilizate pentru a le introduce în CV-uri multiple, personalizate pentru fiecare job în parte.

mypro1

serios2Editorul creat de echipa myproface promite o experiență unică de generare a CV-urilor. Utilizatorii vor putea edita și stiliza documentul utilizând meniuri separate sau direct în fereastra documentului. În versiunea actuală, editorul oferă posibilitatea de a alege modelul de CV (Europass sau Myproface), fontul, culoarea textului/elementelor decorative, și formatarea spațiilor.

Inițiatorul proiectului, Mircea-Ion Călugăru, a precizat că platforma este doar la început de drum și se va bucura de îmbunătățiri constante. Băieții de la myproface își planifică să introducă în perioada cea mai scurtă funcționalități noi, inclusiv modele de CV adiționale. Echipa de asemenea va introduce servicii personalizate de editare și formatare a CV-urilor pentru tinerii care doresc să-și editeze un CV profesionist în limba engleză.

La moment protalul poate fi accesat doar în limba engleză. Versiunile în limba română și rusă sunt în dezvoltare.

Platforma o găsiți aici: MyProFace, sau pe pagina de Facebook MyProFace

Diez (3)

mypro2

mypro3

 

mypro4

mypro5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente