(video) Comedie și aventură. Iată ce premiere ne așteaptă în luna IULIE în cinematografele Patria

collage

Este fără îndoială luna aventurii, a acțiunii şi a comediei: opt premiere în patru weekenduri şi îţi garantăm că vor fi săptămâni în care îţi vei dori să mergi de mai multe ori la cinema. Iată mai jos atracțiile cinematografice ale lunii iulie.

7 iulie – Mike and Dave Need Wedding Dates / Partenere pentru Mike şi Dave (RU)

Regia: Jake Szymanski
Actori: Zac Efron, Aubrey Plaza, Anna Kendrick, Adam Devine
Gen film: Comedie
Durata: 100 de minute

Frații petrecăreți Mike (Adam Devine) și Dave (Zac Efron) postează un anunț online pentru a-și găsi partenerele ideale (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) pentru nunta surorii lor. Visând la o escapadă sălbatică, băieții primesc în schimb două partenere mult mai petrecărețe si mai deștepte decât cei doi incontrolabili. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

 

7 iulie – Me Before You / Înainte să te cunosc (RU)

Regia: Thea Sharrock
Actori: Vanessa Kirby, Sam Claflin, Emilia Clarke
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 110 minute
IMDb rating: 8,6

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsit de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

 

8 iulie – The Legend of Tarzan / Legenda lui Tarzan (EN-RO SUB)

Regia: David Yates
Actori: Samuel L. Jackson, Margot Robbie, John Hurt, Alexander Skarsgård
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durata: 109 minute

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

 

14 iulie – Ice Age: Collision Course / Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi 3D (RU)/(RO)

Regia: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Actori: Ray Romano, Nick Offerman, John Leguizamo, Jennifer Lopez, Denis Leary, Adam Devine
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 99 de minute

Acțiunea este declanșată de nimeni altul decât Scrat, care ajunge în Spațiu și declanșează o succesiune de evenimente care nu sunt neapărat de bun augur pentru îndrăgiții eroi Ice Age. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

 

14 iulie – The Shallows / Din adâncuri 2D (RU)

Regia: Jaume Collet-Serra
Actori: Blake Lively
Gen film: Dramă, Thriller
Durata: 87 de minute
IMDb rating: 7,9

În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 de metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

 

14 iulie – Equals (RU)

Regia: Drake Doremus
Actori: Nicholas Hoult, Kristen Stewart, Guy Pearce, Bel Powley
Gen film: Dramă, SF
Durata: 101 minute
IMDb rating: 7,6

Într-o societate utopică futuristă, emoțiile umane au fost eradicate și toată lumea trăiește în pace, dar când o nouă boală iese la suprafață, totul se schimbă pentru ilustratorul Silas (Hoult). Odată infectat, el devine un proscris și este atras de colega lui scriitoare Nia (Stewart), care este și ea infectată, dar își ascunde starea. Pentru a supraviețui, trebuie să evadeze împreună. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

 

21 iulie – Star Trek Beyond / Star Trek. Dincolo de infinit! 3D (RU)

Regia: Justin Lin
Actori: Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Idris Elba, Chris Pine
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

De data aceasta, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin își reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

28 iulie – Ghostbusters / Vânătorii de fantome 3D (RU)

Regia: Paul Feig
Actori: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Chris Hemsworth
Gen film: Acţiune, Comedie, SF
IMDb rating: 7,8

Vânătorii de fantome îşi face din nou apariţia multaşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante. La treizeci de ani de la momentul când filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth. În vara aceasta ei vor descinde din marele ecran pentru a salva lumea! Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

28 iulie – The Neon Demon 2D (RU)

Regia: Nicolas Winding Refn
Actori: Keanu Reeves, Jena Malone, Elle Fanning, Christina Hendricks, Abbey Lee
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 110 minute

Atunci cand Jesse, o tânără care își dorea să devină model, se mută la Los Angeles, tinerețea și vitalitatea ei sunt devorate de un grup de femei obsedat de frumusețe, care vor apela la orice pentru a o deposeda de ceea ce are ea mai frumos. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente