jobs.diez.md – platforma unde tinerii din Moldova își pot găsi un loc de muncă

jobs1

Lansăm azi, 20 iunie, jobs.diez.md, o platformă de recrutare a tinerilor în căutarea unui post de muncă, care doresc să-și dezvolte abilitățile și competențele, dar și să obțină o experiență calitativă.

În ultimul timp am observat o cerere foarte mare din partea mai multe companii care caută persoane responsabile, dedicate și cu entuziasm. Pe de altă parte observăm tinerii cum caută oportunități de creștere, așa că ne-am gândit să le combinăm și să oferim răspunsuri pentru ambele categorii pe Jobs.diez.md.

Vom încerca să selectăm cât putem de multe joburi care apar pe platformă, pentru ca acestea să aducă plus valoare atât celor care vor trimite CV-ul, cât și companiilor care sunt în căutare de tineri talentați.

Vom căuta Internshipuri, locuri de muncă atât full-time, cât și part-time și desigur nu vom neglija freelance-ul. Vrem ca informația să fie utilă așa cum încercăm să facem și știrile noastre.

Mai multe detalii pe jobs.diez.md, pe pagina de Facebook Jobs #diez sau pe Twitter Jobs #diez.

Responsabil de proiect este Victor Moscalu. Astfel, dacă aveți orice fel de întrebări sau propuneri îl găsiți aici: Victor Moscalu sau la adresa de e-mail: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente