Luptătorii calificați la Jocurile Olimpice de la Rio au primit câte 20 de mii de lei

DSC_8085

Președintele Federației unificate de lupte Victor Peicov i-a premiat cu câte 20 de mii de lei pe cei trei luptători, calificați la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Astfel, posesori ai premiilor din partea Federației au devenit Mariana Cherdivară, Evghenii Nedealco și Nicolae Ceban.

La ceremonia desfășurată în sala de conferințe a sediului CNOS din strada Pușkin. De un premiu financiar s-a bucurat şi Donior Islamov, medaliat cu bronz la Campionatul European la lupte greco-romane din acest an.

Victor Peicov a specificat, că în calitate de conducător al delegației olimpice de lupte din Republica Moldova la Rio 2016 va fi Alexandr Zubrilin, antrenor emerit al Republicii Moldova și Bulgariei. Ruslan Bodișteanu, antrenor emerit al Republicii Moldova, va exercita obligațiile de antrenor al lotului olimpic de lupte libere.

În planul de pregătiri pentru Jocurile Olimpice figurează deplasarea la un cantonament programat în Polonia, urmat de participări la Turneele Internaționale din Polonia și Germania.

DSC_7993

DSC_8020

DSC_8011

DSC_8004

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente