Anunț pentru abonații Moldtelecom! Compania mărește prețurile la internet și IP TV

magazin-008_0

Compania Moldtelecom va mări începând cu 1 iulie prețurile la internet și Televiziune digitală în mediu cu 5%. Decizia a fost anunțată prin intermediul unui comunicat de presă plasat pe site-ul oficial. Vezi mai jos mesajul integral:

„Compania Moldtelecom pune accent cu precădere pe calitatea serviciilor și depune eforturi maxime pentru a păstra neschimbate tarifele la serviciile prestate chiar și sub influența direct negativă a factorilor mediului extern precum deprecierea valutei naționale și creșterea prețurilor la resursele energetice ș.a, care influiențează costurile aferente de furnizare a serviciilor.

Cu regret, compania nu mai dispune de resurse pentru a menține nivelul actual al prețurilor și este nevoita să ajusteze tarifele începând cu 1 Iulie 2016 la serviciile de Internet fix și Televiziune digitala IPTV, în mediu cu 4.8%.

Pentru a compensa aceste inconveniențe, Moldtelecom va majora viteza de acces la internet, în funcție de posibilitățile tehnice și specificul fiecărui abonament. În grila de canale IPTV începînd cu 1 iulie vor fi incluse noi canale TV. În plus, toți abonații televiziunii digitale a companiei vor beneficia de acces gratuit la toate canalele din grila de emisie IPTV pe parcursul lunii iulie 2016.

Moldtelecom pune la dispoziție tuturor clienților o lista diversă de oferte tarifare pentru ca fiecare să poată face alegerea potrivită.

Compania va continua să lanseze servicii inovative, să se implice în susținerea proiectelor sociale și în acest mod să contribuie activ la dezvoltarea societății și pieții de comunicații din Republica Moldova.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente