Doi tineri originari din Israel, studenți la USMF, s-au bătut cu cuțitele chiar în timpul orelor

IMG_96131

La Universitatea de Medicină „Nicolae Testemiţanu” din Capitală a avut loc o bătaie cu cuţite. Doi studenţi s-au luat la ceartă chiar în timpul orelor, iar pentru a soluţiona conflictul ei şi-au scos cuţitele.

Spiritele s-au calmat abia după ce la faţa locului au venit poliţiştii. În urma încăierării, studenţii au fost transportaţi la spital cu diverse răni, informează Publika.

Incidentul a avut loc vineri. Potrivit poliţiei, cearta s-a iscat între doi studenţi originari din Israel. „Incidentul a avut loc între doi cetăţeni ai statului Israel, studenţi la Universitatea de Medicină a anului întâi, între orele 14.00, în incinta blocului de Morfologie. Au avut un comportament agresiv aplicând lovituri de cuţit”, a declarat Alina Merlici, ofiţer de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Deşi încăierarea a avut loc în timpul orelor, studenţii de la Universitatea de Medicină susţin că nu au văzut şi nu au auzit nimic.

După intervenţia poliţiştilor spiritele s-au calmat, iar studenţii agresivi au fost transportaţi la spital cu multiple tăieturi pe corp. După ce au primit îngrijirile medicale necesare, studenţii au refuzat să fie internaţi la Spitalul de Urgenţă şi s-au adresat la o instituţie privată.

Acest caz este investigat de Inspectoratul de Poliţie Buiucani, care urmează să decidă dacă va deschide sau nu un dosar penal. Reprezentanţii Universităţii de Medină nu au comentat, deocamdată, incidentul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente