Radu Albot părăsește Roland Garros după ce a făcut spectacol în teren

600eb6612b31632f6c618c9c012d873d_M

Cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot, și-a încheiat cu fruntea sus aventura de la Roland Garros 2016. Sportivul nostru a dat recital pe Arena Suzanne Lenglen, care este a doua ca importanță de la turneul parizian, în fața favoritului gazdelor, Benoit Paire, în prima rundă a competiției.

Partida a fost una lungă cu schimbări și răsturnări de scor, în final francezul s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-4, 1-6, 6-4, scrie Tenis.md

 

Sportivul francez reușește să câștige setul decisiv și implicit meciul, însă a avut mult de furcă cu Radu Albot, care a revenit de 2-4, a egalat 4-4 și l-a ținut în continuare în suspans pe favoritul gazdelor, care în cele din urmă s-a impus cu 6-4.

Radu Albot, în direct și pe Eurosport 1 începând cu setul al patrulea, a ridicat francezii în picioare la lecția de tenis predată în fața favoritului fanilor, impunându-se cu un neverosimil 6-1.

 

Deși a arătat un joc formidabil în setul al treilea, Radu Albot s-a declarat învins cu 6-4 de favoritul gazdelor.

Radu a intrat mai bine în joc în setul al doilea pe care și l-a adjudecat cu 6-4. Cei doi au mers cot la cot până la 4-4, când Radu a rupt ritmul în favoarea sa.

În primul set, Benoit Paire s-a impus cu 6-2.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente