(foto) Cele mai spectaculoase meme-uri cu Dorin Chirtoacă și Cascada Negruzzi

falls2 stefan grigorita
Foto: Ștefan Grigoriță

Internauții nu au întârziat să se amuze pe seama cascadei răsărite pe șantierul în construcție a Bulevardului Negruzzi. Echipa #diez a selectat cele mai interesante meme-uri.

falls1
PC: Pașa Valeriu
falls2 stefan grigorita
PC: Ștefan Grigoriță
falls3 moldova yesterday
PC: Moldova Yesterday
falls4 moldova yesterday
PC: Moldova Yesterday
falls5
PC: Facebook
PC: Facebook
PC: Facebook
PC: Times New Moldovan
PC: Times New Moldovan
PC: Times New Moldovan
PC: Times New Moldovan
PC: Facebook / Dinu Castraveț
PC: Facebook / Dinu Castraveț

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a inspectat astăzi şantierul de pe bd. Constantin Negruzzi. La moment, strada este în reparaţie capitală, iar pe şantier au loc lucrări de reconstrucţie a tronsonului de canalizare pluvială. După cum a conchis primarul de Chişinău în urma vizitei pe şantier, ploaia de astăzi, în special cantitatea mare de precipitaţii căzute în doar câteva ore, a demonstrat, o dată în plus, necesitatea executării proiectului privind reconstrucţia canalizării în general.

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, de mai mulţi ani canalizarea pluvială nu funcționează, iar apa se aduna în zona Gării Feroviare sau străzii Albişoara. În urma ploilor abundente zonele respective erau adeseori inundate. „Astăzi vedem că în zonă s-a format o adevărată cascadă”, a spus primarul Dorin Chirtoacă, menţionând că în urma executării lucrărilor de reconstrucție, problema inundațiilor va fi soluţionată pentru următorii 50 de ani.

De asemenea, primarul capitalei a constatat complexitatea lucrărilor care se desfăşoară la adâncimea de 5-7 m, inclusiv din cauza riscului alunecărilor de pământ, în special la trecerea pe sub pasajul subteran de la intersecţia bd. Constantin Negruzzi – bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Ciuflea.

Potrivit Primăriei Chișinău până în prezent, pe tronsonul de canalizare pluvială au fost construite 17 cămine monolite de colectare, din cele 21 incluse în proiect, la care vor fi conectate receptoarele de captare a apei şi au fost montate circa 600 metri liniari de tuburi noi. Totodată, s-au realizat lucrări de amenajare stradală a bd. C. Negruzzi, inclusiv placarea cu pavaj a peste 1000 m² de trotuare şi montarea a circa 500 metri liniari de borduri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente