BAC 2016: Iată testele examenului la istorie, începând cu anul 2010

bacalaureat_w1000_h667_q100
Foto: ziarullumina.ro

În acest an, absolvenții treptei liceale, profil umanist, vor susține proba examenului de bacalaureat la istorie pe data de 14 iunie. Elevii de la profilul real care își vor alege examenul la istorie, acesta se va desfășura pe data de 17 iunie. #diez îți prezintă testele pe care le-au avut absolvenții la această disciplină, atât pentru cei de la umanist, cât și pentru cei de la real, începând din anul 2010.

Examen de bacalaureat 2010

# Test real

Examen de bacalaureat 2012

# Test umanist

# Test profil arte

# Test profil real

Examen de bacalaureat 2013

# Test umanist

# Test profil arte

# Test profil real

Examen de bacalaureat 2014

# Test umanist

# Test profil arte

# Test profil real

Examen de bacalaureat 2015

# Test umanist

# Test profil real

Anterior, #diez a publicat testele examenelor de bacalaureat la matematicăla limba de instruire și la limba străină, începând din anul 2010.

Totodată, absolvenții își pot testa cunoștințele, rezolvând modelele de teste propuse de Agenţia de Asigurare a Calităţii pentru acest an.

Potrivit ministrului Educației, Corina Fusu, examenele de BAC în 2016 se vor desfăşura după aceeaşi metodologie aprobată pentru anul şcolar 2014-2015. În acest an vor fi 22 de mii de candidaţi, care vor susţine examenele în 102 centre dotate cu camere de luat vederi. Mai multe detalii privind metodologia de organizare și desfășurare a Examenului de Bacalaureat găsești aici.

***

Pe parcursul următoarelor săptămâni, #diez va publica testele examenelor de bacalaureat de la toate materiile de studiu, începând cu anul 2010.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente