(foto) Iată cum au decurs filmările postcardului Moldovei pentru Eurovision

13243_1098888116799992_6328114439239265945_n
Foto: Facebook/Lidia Isac

Lidia Isac, tânăra care ne va reprezenta în acest an țara la Eurovision, a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care ne anunță că au avut loc filmările postcardului Moldovei pentru Eurovision. Interpreta apare într-o serie de fotografii de la locul filmărilor, purtând o rochie din colecția unui brand autohton.

„Au avut loc filmările postcardului Moldovei pentru Eurovision. În sfârșit am avut ocazia perfectă să îmbrac setul din organza mov și alb de la Raquette, care s-a încadrat de minune în conceptul spotului. O echipă de regizori și cameramani din Suedia a venit în Moldova pentru aceste filmări. Am fost încântată să filmăm la Observatorul Astrologic din cadrul Universității Politehnice, la „Orheiul Vechi”, complexul „Poiana Bradului” și parcul „Valea Morilor””, a scris artista.

Contactată de #diez, Lidia a precizat că filmările au durat o zi, pe când pregătirile, o săptămâna, timp în care s-au coordonat locațiile cu echipa suedeză. Postcardul va putea fi văzut în timpul emisiei directe a concursului Eurovision la Stockholm, pe 10 mai. „La „Orheiul Vechi” și complexul „Poiana Bradului” am arătat o părticică din natura și tradițiile moldovenești. La „Valea Morilor” am făcut jogging, fiindcă mă reprezintă, îmi place sportul, iar Observatorul Astronomic e locul potrivit care se asociază cu piesa Falling stars. Pe ținută de la Raquette am pus ochii imediat ce a apărut colecția de primăvară-vară a acestui brand autohton. Îmi plac culorile mov și alb, se potrivesc cu părul roșcat”, ne-a spus interpreta.

Întrebată despre cum decurg pregătirile pentru concurs, Lidia a precizat că acum sunt în căutarea unor sponsori pentru participare.

Amintim că Lidia Isac va evolua la Concursul Eurovision 2016 cu piesa Falling Stars. Evenimentul, care va întruni  participanți din 43 de țări, se va desfăşura la Stockholm în perioada 10-14 mai.

 

Photo Credit: Facebook/Lidia Isac
Photo Credit: Facebook/Lidia Isac
Photo Credit: Facebook/Lidia Isac
Photo Credit: Facebook/Lidia Isac
Photo Credit: Facebook/Lidia Isac
Photo Credit: Facebook/Lidia Isac
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente