James Arthur revine la Chișinău cu un concert live. Iată cât costă biletele

137-620×349

Interpretul britanic James Arthur revinte la Chișinău cu un concert live. Artistul va urca pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, pe 15 aprilie, ora 18:30.

Evenimentul este organizat cu prilejul celei de-a XIII-a ediții a Balului de Primăvară Aquarelle. În cadrul acestuia vor mai concerta și alți cântăreți din țară, acompaniați de Alex Calancea Band. Aceștia vor interpreta într-un mod inedit piese care au devenit renumite în cei 25 de ani de existență a industriei muzicale autohtone. Artistul britanic James Arthur va avea un recital live de 45 de minute. Invitații serii sunt îndemnați să poarte culoarea corai și ornamente naționale.

Biletele pot fi procurate la casele Palatului Național „Nicolae Sulac” și la numărul de telefon 078 500 400. Prețul acestora variază între 200 și 750 de lei.

Menționăm că James Arthur vine la Chișinău pentru a III-a oară. Anterior, acesta a mai cântat de două ori pe scena unui club de noapte din Capitală.

James Andrew Arthur este un cântăreț şi muzician britanic care a câştigat în 2012 seria a IX-a a prestigiosului concurs X Factor din Marea Britanie. Melodia cover „Impossibile” a fost lansată după finala concursului şi a ocupat prima poziţie în topul melodiilor single din Marea Britanie. În prima săptămână de la lansare, piesa s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente