(video) Eva Timuș a strălucit la „Next Star” din România și a ridicat jurații în picioare

Eva 1
Foto: Photo Credit: captură video

Eva Timuș, tânăra de 13 ani care luna trecută a impresionat jurații de la „Голос Дети” din Rusia, are o nouă cucerire muzicală. De data aceasta adolescenta a impresionat jurații de la concursul „Next Star” din România și publicul de peste Prut.

Joia trecută, pe 17 martie, Eva Timuș, tânăra talentată din Moldova a participat la cea de-a șasea ediție a sezonului „Next Star” și a cântat melodia interpretată de Katy Perry – „Roar”.

Înainte de a-și începe evoluția, tânăra a glumit și a dansat cu membrii juriului. Pepe i-a spus că fața ei îi pare cunoscută și că posibil a mai văzut-o la alte apariții televizate. De asemenea, ținuta scenică a Evei a trezit admirația juraților. Dorian Popa a spus: „Am crezut că ești model”.

Când a început evoluția basarabencei vocea sa i-a făcut pe toți să o asculte amuțit. Alina Eremia a spus că e foarte cochetă, apoi a comparat-o cu Taylor Swift. După interpretare jurații au aplaudat-o în picioare și i-au spus „Bravo!”.

Eva Timuș este o tânără de 13 ani din Chișinău, care a devenit cunoscută după mai multe participări la concertele lui Renato Usatîi, precum și la concursul „Детская Новая волна”. Recent, Eva și-a lansat un videoclip.

Vedeți mai jos prestația Evei Timuș la „Nesx Star”, iar pe cea de la concursul din Rusia o puteți revedea aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente