19 recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 19 martie – Ora Planetei

earth-hour-2016

Primăria municipiului Chişinău se solidarizează, pentru al optulea an consecutiv, la acţiunea mondială „Ora Planetei”. Astfel ne alăturăm altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 160 de țări, pentru a arăta că se dorește mai multă determinare și acțiuni concrete în redresarea problemelor de mediu.

#1. Tinerii Moldovei la 2 ani! Ziua Ușilor Deschise

 

Tinerii Moldovei

Sâmbătă de la 10 dimineața și toată ziua sunteți așteptați la sediul de pe strada Pușkin 5B, unde veți fi  întâlniți cu panglică tricolor și zâmbetul pe buze.

Se va organiza muzică și un perete pe care lăsați mesaje, iar semnătura voastră va rămâne mereu acolo pentru istorie. Ne vom aminti povești interesante din cei doi ani, vor veni și vedete să ne vadă și desigur un micuț fourchette va fi pregătit. Detalii în eveniment.

#2. Mini-târg de artizanat Primăvara în Culori

 

Mini-târg

Vino să-ţi bucuri privirea şi să-ţi încălzeşti sufletul cu lucrări meşterite din inimă, la un mini-târg care va avea loc sâmbătă, pe 19 martie la Art Cafe.

Sunt invitaţi toţi admiratorii artei hand-made autentice pentru a putea admira, pipăi şi cumpăra produse 100% originale. Lucrări pline de inspiraţie, idei creative şi lucruri neobişnuite – fiecare obiect va striga tare ‚Primăvară, bine ai venit!’ La ora 11:00, la Art Cafe, detalii pe Facebook.  

#3. Ballerina – Degas Day / Part II

 

Ballerina

Schițe de scurtă durată,  durata 3 ore astronomice, preț: 10 lei de persoana, la ora 11:00, la Facultatea Arte Plastice și Design, UPS Ion Creangă, detalii în eveniment.  

#4. Free Book Club with William Dickson: A Sound of Thunder by Ray Bradbury

 

ALC

Se va discuta cartea lui Ray Bradbury, la ora 12:00, la American Language Center (Ion Creangă 16/2), detalii pe Facebook. 

#5. Cupa Primăverii 2016 la Ce? Unde? Când?

 

CUC

Data: 19 martie 2016, de la 13:00.
Durata: 3 ore
Locație: Universitatea de Studii Europene din Moldova (Chișinău, Sculeni, str. Ghenadie Iablocikin 2/1).
Pentru: Echipe formate din cel mult 6 jucători cu vârsta de cel mult 20 de ani. Detalii pe #diez. 

#6. Saturday Flow Yoga

 

Yoga

Antrenament Yoga, de la ora 13:00, la Anton Crihan 18, detalii pe Facebook. 

#7. O seară cu Augustina Șiman

 

Augustina Șiman

Întâlnire cu scriitoarea Augustina Șiman, la ora 15:30, la Biblioteka, detalii în eveniment. 

#8. ORA PLANETEI cu BICICLETA

 

Ora planetei

Clubul Cicliștilor Amatori vă cheamă să petreceți ora planetei pe bicicletă, la ora 17:00, la Liceul Gheorghe Asachi, detalii pe Facebook. 

#9. Concert de muzică live cu Arriving Somewhere

 

Muzică live

Vă invităm la o seară de muzică interesantă alături de trupa Arriving Somewhere în Tucano Coffee Brasil, la ora 19:00. Vom avea ocazia să ascultăm cântece populare și nu prea, ce vor suna într-un mod neobișnuit, cu utilizarea de instrumente mai puțin obișnuite. Detalii în eveniment.  

#10. ♫ Chisinau Live Jazz Music Performances ♫ Victoria Peșterean ♫

 

Cielo Lounge & Restaurant

Vă invităm să petreceți această seară cu oameni frumoși, muzică de calitate și desigur bucătărie performantă ce va satisface orice fantezie gastronomică!  În calitate de invitat special o avem pe talentata Victoria Pesterean care ne va rasfata cu piese alese alături de echipa sa de profesioniști. La ora 20:00, la Cielo Lounge & Restaurant, detalii pe Facebook.  

#11. IMAGINE SESSIONS

 

Imagine Sessions

Jan Oldman// Non Aim// Dj Cratere, image & techno performance, gestual painting – strictly on vinyl, la ora 22:00, la Spălătorie, detalii în eveniment.  

#12. Rock Them All

 

Korovva

În această sâmbătă, 19 martie, Korovva va fi inundată de toate subgenurile muzicii rock.

Inspirațională (da, știm, acest cuvânt nu este „legitim”, dar e potrivit contextului), calmă sau, pe alocuri, mai agresivă, rock-ul a fost și va fi un gen al muzicii, care trebuie permanent explorat, la 22:00, la Korovva, detalii pe Facebook.  

#13. SYMFOMANIA în Chișinău

 

Symphonia

Concert la Filarmonica Națională la ora 19:00, detalii în eveniment.  

#14. Party de Post cu Dj Sfântu!

 

DJ Sfântu

Sâmbătă, 19 martie, ora 22:00, Party de Post cu Dj Sfântu la Kiras, intrarea 40 lei, detalii pe Facebook.  

#15. Uptown Funk w/ #THELIGHT & Big Bro!

 

Uptown

Sâmbăta aceasta în Uptown ne rupem sub muzica faină alături de doi Dj super faini! #TheLight și BigBro vor topi platanele iar noi o să ne distrăm la maxim! Apropo, o ținută swag în stilul anilor 70 este binevenită, la ora 22:00, la Uptown, detalii în eveniment. 

#16. City Quest – fără față

 

CQ

La ora 21:00, în fața la Grand Hall, detalii pe Facebook.  

#17. Ora Planetei pe strada pietonală

 

Earth Hour

Pe strada pietonală Eugen Doga, în intervalul de timp 18.30-21.30 va avea loc un concert organizat de Ministerul Mediului, dedicat evenimentului “Ora Planetei”. Evenimentul include un recital de tobe, nai și chitară, completate de fire-show, momente de teatru non verbal, evoluarea orchestrei Ministerului Apărării, detalii pe Facebook. 

#18. Târgul de cariere

 

Târgul de cariere

Vrei să faci următorul pas în carieră? Vino la Târgul de Cariere Chișinău pe 18 și 19 martie, între orele 10:00 – 16:00, la centrul de cultură și istorie militară.

Vei avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internship-urile sau programele de voluntariat disponibile, detalii pe #diez. 

#19. London has fallen

La Patria Loteanu la orele: 17:50 / 19:50 / 21:50, detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente