Evenimente pe care să nu le ratezi marți, 15 martie

janette-jeff-engagement-166
Foto: PC: philchester.com

Chiar dacă afară e un pic cam frig, cu toții știm că primăvara este în sufletele noastre și o putem scoate la suprafață ușor prin dispoziție bună și oameni dragi alături. Cum facem asta? Participând la cele mai frumoase evenimente din oraș.

#1. Deschiderea berăriei Old Riga Krogs

Se deschide o nouă berărie în oraș. Dacă ești curios cu ce vine nou față de la localurile existente, treci mâine pe la Old Riga Krogs (str. Onisifor Ghibu 9/3) și ia parte la evenimentul de deschidere care promite multe surprize. Iată aici mai multe detalii.

 

#2. Masa rotundă dedicată Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor

 

Începând cu ora 14:00 la Ministerul Economiei are loc o masă rotundă dedicată Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor organizată de Agenția Pentru Protecția Consumatorilor pentru toți cei care vor să fie informați la acest subiect. Urmărește evenimentul pe Facebook.

 

#3. Free Conversation Club with April and Matt

Dacă vrei să-ți îmbunătățești engleza conversațională atunci alătură-te Clubului de conversații organizat la American Language Center (str. Ion Creangă 16/2). Într-o atmosferă relaxantă vei practica exerciții ce-ți vor îmbogăți vocabularul dar și vei fi antrenat în discuții interesante. Ești așteptat aici de la ora 16:30. Vezi mai multe detalii pe Facebook.

 

#4. DIY Club: Markers+Canvas=LOVE

American Resource Center te invită la un eveniment plin de culoare unde se vor decora pantofi, genți, tricouri cu markere speciale. Intrarea este gratuită. Evenimentul începe la ora 15:00. Fii la curent cu actualizările urmărind pagina de Facebook.

 

#5. Prima dată în Moldova: Orchestra Română de Tineret

Orchestra Română de Tineret, un ansamblu de vârf la nivel european, vine în premieră la Chișinău. Un eveniment de o mare importanță culturală ce nu trebuie ratat. Concertul va fi prezentat de 90 tineri muzicieni de o mare performanță, cei mai buni din România, conduși de redutabilul dirijor român Cristian Mandeal. Solist – violoncelistul Andrei Ioniță (câștigătorul concursului internațional Piotr Ceaikovski, ediția 2015). Evenimentul începe la ora 18:00 la Filarmonica Națională. Intrarea este liberă. Aici poți afla mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente