(video) Botanica: Patru tineri din Transnistria au agresat şi ameninţat cu un pistol un tânăr

Рисунок1-700×352

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 23 de ani, originari din regiunea transnistreană, au fost reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi atacat şi ameninţat cu un pistol un tânăr de 21 de ani, deposedându-l de telefonul mobil în valoare de 14.000 de lei. Incidentul s-a produs în seara zilei de 5 martie curent, pe strada Trandafirilor a sectorului Botanica, în timp ce victima urma să le vândă telefonul mobil.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi urmărire penală, poliţiştii au stabilit că doi dintre atacatori au agresat tânărul şi l-au deposedat de telefonul mobil, după care au fugit cu un automobil într-o direcţie necunoscută. Fiind audiaţi, bănuiţii şi-au recunoscut complicitatea în detalii și au declarat că, după atacul tâlhăresc, s-au deplasat imediat în regiunea transnistreană.

Actualmente, ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru tâlhărie. Conform prevederilor legislaţiei penale în vigoare, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 până la 10 ani.

Totodată, poliţiştii au reţinut şi automobilul de model „Mercedes Benz”, cu care se deplasau, iar în interiorul acestuia au fost depistate un pistol păstrat ilegal precum şi un dispozitiv electroşoc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente