(foto) Participă la seminarele activEco alături de tineri din România și Ucraina

f7269df0-48b5-4c12-872e-e2bba73e10e5 (1)

Asociația obștească EcoVisio anunță selecția participanților din Moldova și din regiunile României și Ucrainei pentru a IV-a ediție a programei de educație ecologică activEco.

Scopul activEco este să consolideze capacitățile și potențialul tinerilor motivați prin educația non-formală, schimbul de idei și munca asupra proiectului.

Participanții programei sunt așteptați la trei seminare:

Seminarul de impuls (luna mai), în care participanții vor afla mai multe despre oportunitățile dezvoltării durabile, cât și despre consecințele dezvoltării actuale. Aici, ideile vor căpăta formă, iar echipa va stabili proiectul.

Seminarul pentru dezvoltarea proiectului (luna iulie), care va oferi participanților cunoștințe și exemple practice din domeniul managementului de proiect.

Seminarul de reflecție (luna octombrie), fiind dedicat observării tuturor proiectelor. Fiecare participant va împărți experiența sa, formând concluzii și despre experiența celorlalți.

Seminarele vor fi conduse de trainerii locali și internaționali în limbile: română, rusă și engleză. Locația desfășurării seminarelor variază de la caz la caz.

Fiind participant la activEco, vei obține:

# Cunoștințe teoretice și practice referitoare la dezvoltarea durabilă și antreprenoriat social;

# Experiența colaborării între membri de echipă, cât și cu partenerii externi;

# Capacități și resurse pentru implementarea unui proiect propriu;

# Locul într-o mare rețea de entuziaști.

Pe parcursul a trei ani de existență a programei, 80 de tineri au participat și au realizat proiectele prin care fiecare din ei a contribuit la dezvoltarea durabilă a regiunii noastre.

Dacă ai între 18 și 27 de ani, ești creativ, preocupat și interesat de o viață mai durabilă și vrei să devii chiar tu acea schimbare pe care o aștepți în regiunea sau comunitatea ta, completează formularul de înregistrare până pe data de 31 martie.

Photo Credit: Veronica Cazacov
Photo Credit: Veronica Cazacov
Photo Credit: Veronica Cazacov
Photo Credit: Veronica Cazacov
Photo Credit: Veronica Cazacov
Photo Credit: Veronica Cazacov
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente